wskaźnik pod MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 498
Rejestracja: 25 lis 2011, 17:55

wskaźnik pod MT4

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 » 27 cze 2019, 20:37

szukam wskaźnika, który rysuje strzałkę lub jakiś inny znak w miejscu otwarcia transakcji . Coś takiego, co w MT5, tylko że potrzebuję na platformę MT4.
W MT5 można zaznaczyć w opcjach "Pokaż historię transakcji na wykresie w czasie rzeczywistym". Oznacza to, że po otwarciu każdej pozycji rysuje się na wykresie "strzałka" (jak na screenie w załączniku). w MT4 nie widzę takiej opcji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 9106
Rejestracja: 03 lut 2016, 10:48

Re: wskaźnik pod MT4

Nieprzeczytany post autor: fx-technik » 27 cze 2019, 21:59

Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 498
Rejestracja: 25 lis 2011, 17:55

Re: wskaźnik pod MT4

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 » 27 cze 2019, 22:51

super, dzięki! :)
mam jeszcze pytanie, czy da się wyłączyć w tym wskaźniku to, aby nie rysował od razu linii przerywanych ze strzałką na bid/ask? Bo wygląda to jakby trejd został już zamknięty.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk
Posty: 9106
Rejestracja: 03 lut 2016, 10:48

Re: wskaźnik pod MT4

Nieprzeczytany post autor: fx-technik » 28 cze 2019, 00:06

Udostępniłem to, co udostępniłem.
Wszelkie inne modyfikacje i wskaźniki bardziej rozbudowane na zamówienie i odpłatnie.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

LowcaG
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1008
Rejestracja: 05 paź 2007, 15:39
Lokalizacja: Południe

Re: wskaźnik pod MT4

Nieprzeczytany post autor: LowcaG » 28 cze 2019, 08:25

forexsowicz91 pisze:
27 cze 2019, 22:51
super, dzięki! :)
mam jeszcze pytanie, czy da się wyłączyć w tym wskaźniku to, aby nie rysował od razu linii przerywanych ze strzałką na bid/ask? Bo wygląda to jakby trejd został już zamknięty.
Da się, a jako, że nie chcę psuć biznesu fx-technikowi, więc powiem Ci tylko, że sam możesz to zrobić skup się na kodzie między linijkami 153 a 160.

ODPOWIEDZ