pytanie gdzie to widzisz

FYA EOT
pytanie gdzie to widzisz
Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
skoro jeszcze nawet pierwszego oporu nie ruszyli to chyba warto szukac raczej okazji do S z trendem niż zawracac rzeke, nie sądzisz? Tymbardziej ze dzis głosowanieNieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:03 Pierwszy cel dla byczków na GBPCAD tylko te wybory trochę mnie irytują ale może to też działać na zasadzie strachu by nie pakować się w Longi przed wyborami...
3 longi, wszystkie zabezpieczone.
Na kablu orgr na H4, ale póki co USDCAD robi robote. Z resztą kabel spadl dużo duzo mniej niż GBPCAD więc mianownik może wyciągnać.Kermit pisze: 22 lip 2019, 16:08skoro jeszcze nawet pierwszego oporu nie ruszyli to chyba warto szukac raczej okazji do S z trendem niż zawracac rzeke, nie sądzisz? Tymbardziej ze dzis głosowanieNieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:03 Pierwszy cel dla byczków na GBPCAD tylko te wybory trochę mnie irytują ale może to też działać na zasadzie strachu by nie pakować się w Longi przed wyborami...
3 longi, wszystkie zabezpieczone.
https://www.tradingview.com/x/fnJyaVMC/
Nie jest żywiołowa chodzi mi tylko o odpowiedz na zadane pytanieTomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:58 Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
wiec po co te oczy![]()
usmiechnij sie
zreszta dyskusja z Toba to jest bardzo żywiołowa czesc przebywania tu
a koniec konczy sie tak samo!
wiec poprostu koncze temat
dla mnie to podbijanie przed wyborem premiera na kilometr pachnie ściemą...no ale zobaczymy. Ja na funtach z boku wole dzis i jutro postac, ale gdybym mial wchodzic na gbpcad to w dol z trendem Sl 100 pipsow, TP 350 pipsówNieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:14
Na kablu orgr na H4, ale póki co USDCAD robi robote. Z resztą kabel spadl dużo duzo mniej niż GBPCAD więc mianownik może wyciągnać.
-Wiec patrz na moje posty wczesniejsze dt indeksów, -odpowiedx na pytanie Twoje (gnoma nie posiadam który zmienia z sell na buy)Tolmon_Nika pisze: 22 lip 2019, 16:16Nie jest żywiołowa chodzi mi tylko o odpowiedz na zadane pytanieTomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:58 Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
wiec po co te oczy![]()
usmiechnij sie
zreszta dyskusja z Toba to jest bardzo żywiołowa czesc przebywania tu
a koniec konczy sie tak samo!
wiec poprostu koncze temat
XAB zadał mi pytanie dostał precyzyjną odpowiedz![]()
nie odpowiadasz precyzynnie , wystarczyło napisać krótko np: dax ,edek ,kabel ,itp. itd. i nie było by żadnego tematu .
a nie cierpię pisać poematów nie na temat![]()
Przesledz sobie historię W1 na EURGBP. Nigdy nie bylo tyle wzrostowych z rzędu. Przebili o jeden historię i spodziewam się tąpniecia tak że na tej parze. Tak samo jak bylo na historii plus OB miesieczne o ktorym pisalem ostatnio. Dla mnie grać teraz S GBPCAD jest risky. Oczywiście może pójść też szpila wycinająca. Nie wiem. Gram co widzę, póki co powrót do kanału wzrostowego.Kermit pisze: 22 lip 2019, 16:22dla mnie to podbijanie przed wyborem premiera na kilometr pachnie ściemą...no ale zobaczymy. Ja na funtach z boku wole dzis i jutro postac, ale gdybym mial wchodzic na gbpcad to w dol z trendem Sl 100 pipsow, TP 350 pipsówNieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:14
Na kablu orgr na H4, ale póki co USDCAD robi robote. Z resztą kabel spadl dużo duzo mniej niż GBPCAD więc mianownik może wyciągnać.