DayTrading: Poniedziałek 22.07.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Poniedziałek 22.07.2019

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Tomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:49
przeciez nie wchodzisz w polemike :D
pytanie gdzie to widzisz :?: to polemika :shock:
FYA EOT
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tolmon_Nika pisze: 22 lip 2019, 15:54
Tomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:49
przeciez nie wchodzisz w polemike :D
pytanie gdzie to widzisz :?: to polemika :shock:
FYA EOT
Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
wiec po co te oczy :)
usmiechnij sie
zreszta dyskusja z Toba to jest bardzo żywiołowa czesc przebywania tu
a koniec konczy sie tak samo!
wiec poprostu koncze temat

Nieśmiertelny Trader

Nieprzeczytany post autor: Nieśmiertelny Trader »

Pierwszy cel dla byczków na GBPCAD tylko te wybory trochę mnie irytują ale może to też działać na zasadzie strachu by nie pakować się w Longi przed wyborami...

3 longi, wszystkie zabezpieczone.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Nieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:03 Pierwszy cel dla byczków na GBPCAD tylko te wybory trochę mnie irytują ale może to też działać na zasadzie strachu by nie pakować się w Longi przed wyborami...

skoro jeszcze nawet pierwszego oporu nie ruszyli to chyba warto szukac raczej okazji do S z trendem niż zawracac rzeke, nie sądzisz? Tymbardziej ze dzis głosowanie
https://www.tradingview.com/x/rq8QBq2a/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Nieśmiertelny Trader

Kermit pisze: 22 lip 2019, 16:08
Nieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:03 Pierwszy cel dla byczków na GBPCAD tylko te wybory trochę mnie irytują ale może to też działać na zasadzie strachu by nie pakować się w Longi przed wyborami...

skoro jeszcze nawet pierwszego oporu nie ruszyli to chyba warto szukac raczej okazji do S z trendem niż zawracac rzeke, nie sądzisz? Tymbardziej ze dzis głosowanie
https://www.tradingview.com/x/fnJyaVMC/
Na kablu orgr na H4, ale póki co USDCAD robi robote. Z resztą kabel spadl dużo duzo mniej niż GBPCAD więc mianownik może wyciągnać.

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

Tomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:58 Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
usmiechnij sie
Nie jest żywiołowa chodzi mi tylko o odpowiedz na zadane pytanie
XAB zadał mi pytanie dostał precyzyjną odpowiedz :p
nie odpowiadasz precyzynnie , wystarczyło napisać krótko np: dax ,edek ,kabel ,itp. itd. i nie było by żadnego tematu .
a nie cierpię pisać poematów nie na temat :D
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

Nieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:14

Na kablu orgr na H4, ale póki co USDCAD robi robote. Z resztą kabel spadl dużo duzo mniej niż GBPCAD więc mianownik może wyciągnać.
dla mnie to podbijanie przed wyborem premiera na kilometr pachnie ściemą...no ale zobaczymy. Ja na funtach z boku wole dzis i jutro postac, ale gdybym mial wchodzic na gbpcad to w dol z trendem Sl 100 pipsow, TP 350 pipsów
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Tolmon_Nika pisze: 22 lip 2019, 16:16
Tomasz196407 pisze: 22 lip 2019, 15:58 Odp b.prosta dzisiejsze posty(z Xab dt post nt rynku) i Twoje pozycjonowanie na sell
usmiechnij sie
Nie jest żywiołowa chodzi mi tylko o odpowiedz na zadane pytanie
XAB zadał mi pytanie dostał precyzyjną odpowiedz :p
nie odpowiadasz precyzynnie , wystarczyło napisać krótko np: dax ,edek ,kabel ,itp. itd. i nie było by żadnego tematu .
a nie cierpię pisać poematów nie na temat :D
-Wiec patrz na moje posty wczesniejsze dt indeksów, -odpowiedx na pytanie Twoje (gnoma nie posiadam który zmienia z sell na buy)
-Dla ciebie tłuczenie cały dzien postów i wymyslanie nowych watków może nie jest żywiołem dla mnie jest
-co innego wyczytałem w twoich postach dzisiejszych z xab
-precyzja w dt FN to jest przypadek, zaczynaj od siebie zmieniac precyzje
-z tego co pamietam az wrzało od poematów na pw do mnie
Czy juz czy jeszcze chcesz teatru tu?

Nieśmiertelny Trader

Kermit pisze: 22 lip 2019, 16:22
Nieśmiertelny Trader pisze: 22 lip 2019, 16:14

dla mnie to podbijanie przed wyborem premiera na kilometr pachnie ściemą...no ale zobaczymy. Ja na funtach z boku wole dzis i jutro postac, ale gdybym mial wchodzic na gbpcad to w dol z trendem Sl 100 pipsow, TP 350 pipsów
Przesledz sobie historię W1 na EURGBP. Nigdy nie bylo tyle wzrostowych z rzędu. Przebili o jeden historię i spodziewam się tąpniecia tak że na tej parze. Tak samo jak bylo na historii plus OB miesieczne o ktorym pisalem ostatnio. Dla mnie grać teraz S GBPCAD jest risky. Oczywiście może pójść też szpila wycinająca. Nie wiem. Gram co widzę, póki co powrót do kanału wzrostowego.

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: XAB »

germany 30
chyba krotka juz po robocie mykam wroce wieczorkiem
https://iv.pl/images/03126427912266909063.png

Zablokowany