DayTrading: Piątek 21.06.2019
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2019
myślę ze carrytrade na edku to jakaś fikcja 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
tylko jeszcze nie wiem czemu tak losowo czasem kontrują eDka indeksem euro(?) a czasem nie
do tego, jeśli stopy w usa i eur zrównałyby się, trading byłby proporcjonalnie trudniejszy właśnie w kontekście gry pod stopy
większe ruchy, bardziej chaotyczne i trudniejsze do przewidzenia
do tego, jeśli stopy w usa i eur zrównałyby się, trading byłby proporcjonalnie trudniejszy właśnie w kontekście gry pod stopy
większe ruchy, bardziej chaotyczne i trudniejsze do przewidzenia
nie sądze...niedługo zjazd IMOyeahman pisze: 21 cze 2019, 14:53 wydaje mi się że na edku jedziemy wyżej na 1,1370 widze przewagę popytu, szczególnie świeczka zaznaczona na niebiesko jest bardzo azna, wyłamanie oporu.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Zasięg wybicia na WTI prawie się zrealizował.
https://charts.mql5.com/21/538/oil-wti- ... kers-2.png
https://charts.mql5.com/21/538/oil-wti- ... kers-2.png
Na Edku to nie zjazd a zwala się szykuje

Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
jesli dzis zejda ponizej 1.13, a najlepiej ponizej 1.1260 to potwierdza gorna bande klina i jednoczesnie wybronia dolna bande klina na indexie dolara. W takim przypadku 1.0950 w ciagu kilku tygodni sie spodziewam
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Powiedz z jakiego poziomu do jakiego ta zwała to wchodze "grubo"

żaba myslisz że PMI da taki duzy ruch ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
nie
edek D1 musiałby tez nie przebić oporu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.