dobrze, że mnie ostrzegłeśvalkiria pisze: 01 maja 2020, 12:09 Przed chwilą dokupiłem lota eur try i w dół chyba poskutkowało moja kasa hahaha
Dolce jeszcze pójdą w górę? usdpln. Bo mam s i l i nie wiem czy l zdejmować.
zamknąłem S

dobrze, że mnie ostrzegłeśvalkiria pisze: 01 maja 2020, 12:09 Przed chwilą dokupiłem lota eur try i w dół chyba poskutkowało moja kasa hahaha
Dolce jeszcze pójdą w górę? usdpln. Bo mam s i l i nie wiem czy l zdejmować.
wczorajsze popoludniowe? mam
Wczoraj FED został nieco przyćmiony informacjami o leku na koronawirusa. Mowa o znanym już wcześniej leku Remdesevir, który może nie jest cudownym środkiem jednak ma znacznie łagodzić przebieg chorobyEkolog pisze: 01 maja 2020, 13:34 Może mi ktoś wytłumaczyć skąd takie umocnienie Euro w stosunku do wszystkich walut? Od wczoraj bez przystanku lecą do góry od M30-H4 brak korekt. Czyli jazda do góry dziś do wieczora czy może lekki trend boczny na chwilę?
moze stad ze przedwczoraj 90% tylko S widzialo...Ekolog pisze: 01 maja 2020, 13:34 Może mi ktoś wytłumaczyć skąd takie umocnienie Euro w stosunku do wszystkich walut? Od wczoraj bez przystanku lecą do góry od M30-H4 brak korekt. Czyli jazda do góry dziś do wieczora czy może lekki trend boczny na chwilę?
Ale dont working. Ha ha ogłosić se mogą.MERLIN pisze: 01 maja 2020, 13:37Odgrzewany kotlet -ogłosili że mają szczepionkę na Covid 19Ekolog pisze: 01 maja 2020, 13:34 Może mi ktoś wytłumaczyć skąd takie umocnienie Euro w stosunku do wszystkich walut? Od wczoraj bez przystanku lecą do góry od M30-H4 brak korekt. Czyli jazda do góry dziś do wieczora czy może lekki trend boczny na chwilę?
Dzięki Merlin te info mi umknęło.Kermit pisze: 01 maja 2020, 13:40moze stad ze przedwczoraj 90% tylko S widzialo...Ekolog pisze: 01 maja 2020, 13:34 Może mi ktoś wytłumaczyć skąd takie umocnienie Euro w stosunku do wszystkich walut? Od wczoraj bez przystanku lecą do góry od M30-H4 brak korekt. Czyli jazda do góry dziś do wieczora czy może lekki trend boczny na chwilę?