merlin wsio ok i pelna zgoda
ale dla tych co szarpia na daxie na 20-50 pip to im mozgi rozwalilo od myslenia kiedy s kiedy lka
nawet ja to co rano kupilem na lce to z tego wszystkiego zamknalem na 130x pipow ze szczescia zapomnialem ze kupilem by trzymac na 12500 minimum
1189x na 122xx odkup na 12120 i sprzedaz na 1225x to tak z pamieci a mialem trzymac
trzeba czekac az znowu spadna he he
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 14:58 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
XAB pisze:swiezak bo sam dobrze rano piszesz i zakladasz
a wykorzystac tego nie umiesz a pitolisz sie na dt na kilka pipsow gdy dzis mogles z 200 na daxie wyrwac
200 na twoich 10 lotach to juz by bylo plus
raz tak walnij w tym roku i napisze ze masz talent wreszcie a tak to tylko czytam same twe bzdety
przeciez wiedziales ze rano spadnie a od mca pisze spadek tylko po to by wejsc w elkiiiiiiiiiiiiiiii
nie wiem czy nie za wczesnie ale mam juz 1,5 ktr na lki na dax
A AUD/USD
TO ile ma byc w dol te 200 pip na kangurze to na 180 bym tp postawil
o jaki poziom spor z gory i z dolu bo sie pogubilem juz
zgasilem ropke i juz bp bo podchodza pod te 64 i juz mnie zmulilo a i tak git bylo
poczekam i moze jeszcze tam w ok 65 podejda
na usd/pl zejde zaraz do 0.5 tylko lota na lce
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 15:12 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
a wykorzystac tego nie umiesz a pitolisz sie na dt na kilka pipsow gdy dzis mogles z 200 na daxie wyrwac
raz tak walnij w tym roku i napisze ze masz talent wreszcie a tak to tylko czytam same twe bzdety
przeciez wiedziales ze rano spadnie a od mca pisze spadek tylko po to by wejsc w elkiiiiiiiiiiiiiiii
nie wiem czy nie za wczesnie ale mam juz 1,5 ktr na lki na dax
A AUD/USD
TO ile ma byc w dol te 200 pip na kangurze to na 180 bym tp postawil
o jaki poziom spor z gory i z dolu bo sie pogubilem juz
Kermit jak mówił o 200 pipsach to było jakieś 0,71100.
A ja twierdziłem, że nie będzie S, tylko L.
A on, że prędzej S 200, niż L 200.
Jak na razie, to jest cały czas L.
fx-technik pisze:
Kermit jak mówił o 200 pipsach to było jakieś 0,71100.
A ja twierdziłem, że nie będzie S, tylko L.
A on, że prędzej S 200, niż L 200.
Jak na razie, to jest cały czas L.
kolejne kłamstwo... mitoman z Ciebie sie robi - S bylo pisane ze strefy 0.7140-7160. Ja mam otwarta pozycje po 0.7150
ok by nie brac w tym udzialu 4 paczki dobre a pisalem skracam na swieta co sie da
BP NA KANGURZE JUZ
MAM polowke na dolcach i 1,5 ktr lki na dax i wreszcie jakis blogi spokoj choc z drugiej strony czemu taki luz
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 15:22 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
a tutaj mitomanie masz link do naszej rozmowy 9 kwietnia. Przez cały dzien cena nie byla na poziomie 0.7110 a nasza rozmowa byla miedzy 13:00 a 14:00 wiec mozna sprawdzic jaka była cena kangura wtedy daytrading-wtorek-09-04-2019-t30545-60.html#p940355
Dziękuje, pozdrawiam i ponownie napisze nie kalecz prawdy
Ja rano zarobiłem na DAx-ie na fałszywy wybiciu w dół. Nawet wykres dawałem. Na rzeźniku bym zarobił 4x tyle jakby go zostawił w spokoju. Wiem, ze niewiele mi brakuje, zeby zarabiac, ale wciąż brakuje. Za łatwo tez oddaje zyski w następnych ryzykownych zagraniach bez nadzoru.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
kermit mijac sie z prawda tez rzecz ludzka he he he 100 w te czy w tamte strone co za roznica
on zawsze pisze tak by byc blizej prawdy i zakladu akurat teraz
moze edka ciag dalszy plissss bylo 1,1236 juz
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 15:27 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.