A podobny efekt możesz uzyskac na dowolnym instrumencie

w tym przypadku na dowolnym instrumencie który ma GBP z przoduCblondyn pisze: 04 lip 2019, 11:44 Jedna uwaga. Zysk wypracowany jest z ruchu cenyCzyli sprzedane i kupione niżej.
A podobny efekt możesz uzyskac na dowolnym instrumencie![]()
A WTI, DAX czy cokolwiek innego jest w czyms gorszy? Pod warunkiem, że bierzesz wyżej S i zamykasz niżej ...PipsKong pisze: 04 lip 2019, 11:56w tym przypadku na dowolnym instrumencie który ma GBP z przoduCblondyn pisze: 04 lip 2019, 11:44 Jedna uwaga. Zysk wypracowany jest z ruchu cenyCzyli sprzedane i kupione niżej.
A podobny efekt możesz uzyskac na dowolnym instrumencie![]()
GBP/USD może być GBP/AUD co tam sobie chcesz z GBP![]()
![]()
no w tym jest gorszy że nie zadziała mi na nich w/w system który z założenia nie może utopić mi depoCblondyn pisze: 04 lip 2019, 12:00
A WTI, DAX czy cokolwiek innego jest w czyms gorszy? Pod warunkiem, że bierzesz wyżej S i zamykasz niżej ...
Klasyczna udana pozycja krótka![]()
A jak będę kupował rope (czyli L) bez lewara to depo mi utopii? Czy jakikolwiek inny instrument? I założe się, że robiąc to samo co robisz na ngaz bez lewarowania depo lepszy osiągniesz wynikPipsKong pisze: 04 lip 2019, 12:02no w tym jest gorszy że nie zadziała mi na nich w/w system który z założenia nie może utopić mi depoCblondyn pisze: 04 lip 2019, 12:00
A WTI, DAX czy cokolwiek innego jest w czyms gorszy? Pod warunkiem, że bierzesz wyżej S i zamykasz niżej ...
Klasyczna udana pozycja krótka![]()
![]()
Nie ma takiej opcji
Jesli ktos będzie stawiał SL to i owszem. Ale jesli tylko TP to nie ma takiej opcji. Jesli wartośc pozycji nie przekracza wartośc depozytu to aby wyzerowac konto cena WTI musiałaby spaść do wartości 0,0000. Ciekawe jaka jest szansa na taką cene
pamiętaj o Swapie, i o tym w jakiej walucie musi być kontoCblondyn pisze: 04 lip 2019, 12:28
Jesli ktos będzie stawiał SL to i owszem. Ale jesli tylko TP to nie ma takiej opcji. Jesli wartośc pozycji nie przekracza wartośc depozytu to aby wyzerowac konto cena WTI musiałaby spaść do wartości 0,0000. Ciekawe jaka jest szansa na taką cene![]()