Imo możliwe wybicie dołka i odwrót ,na H1 potencjalnie 5,0Kermit pisze:index euro h1 - obecnie dolna banda klina i reakcja w gore. Jesli ta tendencja sie utrzyma to edek powinien IMO zamknac dzien powyzej 1.15

Imo możliwe wybicie dołka i odwrót ,na H1 potencjalnie 5,0Kermit pisze:index euro h1 - obecnie dolna banda klina i reakcja w gore. Jesli ta tendencja sie utrzyma to edek powinien IMO zamknac dzien powyzej 1.15
Ja widzę to tak:Tony S. pisze:Pytanie czy brać co już jest czy ręce pod tyłek i trzymać ? Swap dodatni ...![]()
Dzięki za szybką odpowiedź. Masz rację tyle, że przy tym zagraniu staram się nie patrzeć na interwały poniżej H1.PaulGilbert pisze:Ja widzę to tak:Tony S. pisze:Pytanie czy brać co już jest czy ręce pod tyłek i trzymać ? Swap dodatni ...![]()
To bycze nastawienie także sugerować może ta linia trendu.Kermit pisze:tak wogóle to byłem cały czas edkowym misiem i czekałem na powtórny test 1.13 ale... kilka dni temu zauważyłem jeszcze coś takiego jak poniżej na wykresie dziennym i zaczynam byc chyba edkowym byczkiem srednioterminowym
Przestaw SL pod oporem i los zdecyduje. Jeszcze sie taki nie urodził co by w punkt wyznaczał dołki szczyty.Tony S. pisze:Witam niepokonanych. Gra ktoś z mistrzów EUR/AUD lub przynajmniej rzuciłby okiem ? Trzymam pozycję od wtorku, zieloną linią nakreśliłem sobie taki pierwszy TP Z H4 , chociaż Z D1 / W1 też dobrze to wygląda. Pytanie czy brać co już jest czy ręce pod tyłek i trzymać ? Swap dodatni ...![]()
![]()
Nie zagrywałem od czerwca. Głowa przewietrzona.