DayTrading: Czwartek 23.04.2020
Re: DayTrading: Czwartek 23.04.2020
A Doktorek cichutko siedzi a mu DEPO rosnie oj rosnie
Baxik moge CI jutro sprzedac 500 dolarow po 4,2450
-
- Gaduła
Ciekawy moment na wykresach. Co gracie ?
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są co najmniej abstrakcyjne. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych, jest czystym szaleństwem, żeby nie napisać zwykłą głupotą.
Nie wiem czy nie dokupić ?doktorek pisze: 23 kwie 2020, 19:52 A Doktorek cichutko siedzi a mu DEPO rosnie oj rosnie
Miałem to napisać kilka minut wcześniej
ale się wstrzymywałem.Nie mniej widzę ze
wszystko idzie po mojej myśli.Powiem tak
"Szykujcie się na spore spadki na EU .
To co obrazuje na wysokich TF woodie
to niezła jazda . To sygnalizacja nie proroctwo.
Nie wrzucam prognozy "
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Odnowione L na Edku. Znowu po 1.0775 pod wsparcie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
TP ustawione
Jakieś prognozy czy przemyślenia dla usd/pln? Jestem ciekaw.
EU swoje a Indeks Dolara swoje , powtórzę jeszcze raz EU to nie wszystko 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I słusznie
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
index dolara h1 - cały czas wewnatrz klina. Warto jak do tej pory bylo pod ta formacje kontrolowac edka bo dal i na L i na S, a jesli klin ma sie zrealizowac to obecnie brane L na edku tez moze sypnac pipsami
https://www.tradingview.com/x/WqJ6dr8O/
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Mi brakuje niższego dołka na EUKermit pisze: 23 kwie 2020, 20:42 index dolara h1 - cały czas wewnatrz klina. Warto jak do tej pory bylo pod ta formacje kontrolowac edka bo dal i na L i na S, a jesli klin ma sie zrealizowac to obecnie brane L na edku tez moze sypnac pipsami

Ostatnio zmieniony 23 kwie 2020, 20:59 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.