cugan dobrze patrzy tylko musi sie nauczyc by widziec to co ma byc za tydzien dwa a nie np za miesiac czy trzy tak to wiedze ma ok
jeszcze niech mi niemca podciagna dzis choc pod 400 i napisze wyraznie
ja frycka lubic

cugan dobrze patrzy tylko musi sie nauczyc by widziec to co ma byc za tydzien dwa a nie np za miesiac czy trzy tak to wiedze ma ok
Kermit mam podobnie jak Ty, SWAP zamiast rolowania. Tylko od wczoraj strasznie podskoczył. Orientujesz się czy ma to związek z tym rolowaniem u innych, i powiedzmy że od przyszłego tygodnia spadnie? Mam zamiar potrzymać te Lki na WTI dłużej ale przy swapie na dzisiejszym poziomie może to być średni pomysł.Kermit pisze: 15 kwie 2020, 18:43ja nie mam rolowania na ropie. Mam naliczany normalnie swap i wydaje mi się ze jest to bardziej korzystne i przede wszystkim wykres jest stabilny bez kwotowań "z czapy"laranja pisze: 15 kwie 2020, 18:39 Kermit, z tego co pamiętam, to grałeś L na ropie w 2016, więc pewnie jesteś dobrze zorientowany - jak to jest?
Contango nie działa na CFD?
Nie śledzę. Ze dwa razy w życiu wykres widziałem.
ta...na ujku jak wypłynął to jeszcze nie wrócił
wrocil dzis juz tu kasusowi mył buty i sorki wrzeszczał
tzn ile miales wczesniej i ile masz teraz?zolik81 pisze: 15 kwie 2020, 20:44
Kermit mam podobnie jak Ty, SWAP zamiast rolowania. Tylko od wczoraj strasznie podskoczył. Orientujesz się czy ma to związek z tym rolowaniem u innych, i powiedzmy że od przyszłego tygodnia spadnie? Mam zamiar potrzymać te Lki na WTI dłużej ale przy swapie na dzisiejszym poziomie może to być średni pomysł.