To że trzeba zaktualizować dane to ja rozumiem. Jestem na FX od 2004 roku
 Wysyłałem wszystko co chcieli, potwierdzenia z banku o zakończeniu poprzedniej karty, potwierdzenie o wydaniu nowej, scan nowej karty, potem wyciąg z karty z ostatnią wpłatą tą starą kartą. Zawsze była prośba o jedną rzecz, dokument był zaakceptowany i klikałem wypłatę te 15 USD i znów była wyplata odrzucona i znów prośba o następny dokument. I to kilka tygodni zabawy. To jak w tym skeczu z Kiepskim który grał urzędnika, zna ktoś?
  Wysyłałem wszystko co chcieli, potwierdzenia z banku o zakończeniu poprzedniej karty, potwierdzenie o wydaniu nowej, scan nowej karty, potem wyciąg z karty z ostatnią wpłatą tą starą kartą. Zawsze była prośba o jedną rzecz, dokument był zaakceptowany i klikałem wypłatę te 15 USD i znów była wyplata odrzucona i znów prośba o następny dokument. I to kilka tygodni zabawy. To jak w tym skeczu z Kiepskim który grał urzędnika, zna ktoś? W końcu odpuściłem. Zrobiłem longa na edku i shorta tej samej wielkości w xm i na szczęście wszedł short i adios pomidore. Kłopot z wypłatą się skończył.