i dodaj że walisz long na sp500highend pisze: 12 mar 2020, 20:10 zamkną granice, kraje i nie będzie niczego...kononowicz
ja się zamknąłem w łazience - fx działa![]()

i dodaj że walisz long na sp500highend pisze: 12 mar 2020, 20:10 zamkną granice, kraje i nie będzie niczego...kononowicz
ja się zamknąłem w łazience - fx działa![]()
Zwiastun pisze: 12 mar 2020, 20:18 Właśnie zamykają wszystko we Francji. Szkoły. Muzea, itd. Głównie od poniedziałku. Macron wygłasza orędzie.
navik pisze: 12 mar 2020, 20:28Zwiastun pisze: 12 mar 2020, 20:18 Właśnie zamykają wszystko we Francji. Szkoły. Muzea, itd. Głównie od poniedziałku. Macron wygłasza orędzie.![]()
przeciez jeszcze chwile temu w Paryżu wszystko działało![]()
![]()
![]()
ps. Francja to jest najbardziej "dziki" kraj do którego na szczescie nie musze jezdzic...masakra
Tam zabawa dopiero się rozkręca, podobnie jak W USA. Przestrzegam przed braniem L na indeksach, bo zwykle szli dalej niż nam kreski wskazywały.. A teraz jak koszykarze, piłkarze i aktorzy zaczynają nawet chorować to nie wadomo gdzie spadną. Może blisko zera???? AT można odstawić.. Ja L na WIG20 wezme dopiero jak SP będzie spadać a WIG20 już nie. To będzie ten moment. Ciekawe do ilu zejdą.. To będzie wtedy okazja na "bezpieczną lokatę".navik pisze: 12 mar 2020, 20:35 TRAGEDIA!!!!! .... byłem kilka razy ... w Paryżu tez.... i powiem tak ...Dramat w małych odsłonach![]()
tzw. "Ameryka" to jest w Polsce. Tylku ludzie sobie nie zdają z tego sprawy. Bo większość "w du.e była, gó.no widziała". Ale taka jest prawda. U nas jest czysto, ładnie, bezpiecznie. Rodzinnie. I jak to mówią - można sobie dobrze dać radę. Wystarczy chcieć.navik pisze: 12 mar 2020, 20:35 TRAGEDIA!!!!! .... byłem kilka razy ... w Paryżu tez.... i powiem tak ...Dramat w małych odsłonach![]()
Tauron na wig20 zaraz liźnie glebę, więc można ładować do wora i kupić na lato maseratihighend pisze: 12 mar 2020, 20:59 nie zejdą do zera indeksy bo by zamknęli giełdy... prędzej zawieszą notowania na... 2 tygodnie na czas kwarantanny![]()