cugan pisze: 28 lut 2020, 16:26
Moze być ze wypierdzieli edka w gore a otwarcie
niedzielne będzie z LUKA w górę .
Jest szansa na LUKĘ jak sesja zamknie się na 1,10
Podtrzymuje moje scenerio otwarcie w niedziele
LUKA okolice 1,1040 zjazd do 1,1020
potem jazda UP
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Tomasz987654321 pisze: 28 lut 2020, 19:38
Na SP500 powinni tak jeszcze dzisiaj ze 100 pkt pociągnąć w dół, przecież kto by chciał zastać rano -5% na indeksach
Jak jazda jest w dół to do końca 2780, lub niżej się kłania
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
crok. pisze: 28 lut 2020, 19:48
na razie to ruchy po 150 pipek w chwile na daxie sa niebezpieczne ...
Mam to w d..
Minęło H4 na EU wiec chlam wódkę bez opamiętania
Niech inni walą sobie klina. Polecam !!
Jak ja lubie takie forumowe wieszczenie tego typu jak powyżej lub w stylu "dzisiaj to już tylko UP" czy "teraz to już tylko L" jak to miało miejsce wczoraj. Opanujcie się przed takimi wyrokami co zrobi cena czy rynek. Twierdzenia graniczące z pewnością... Jak tylko gdybasz sobie pod nosem to napisz moim zdaniem, wydaje mi się, marzy mi się itp,,,
Dużo ludzi czyta to forum i prawdopodobnie część sugeruje się takimi pewniakami w stylu "Dziś niżej już nie będzie." a cena już pół dolara niżej
[/quote]
Wiem, zrobiło mi się głupio już godzinę później.
A teraz ta linia wsparcia już jest linią oporu....
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
Tony S. pisze: 28 lut 2020, 17:34
nie Ciebie Szuli , w tym konkretnym przypadku do Zen ale zależało mi na szerszym odbiorze bo jest to zjawisko dość powszechne.
Wczoraj jeden z kolegów też co chwila stawiał swoje pewniaki a wykres robił jak zwykle swoje
Już się pokajałem.... ale właśnie obserwuję jak WTI przełamuje opór na 45$
...jakkolwiek egzotycznie by to nie brzmiało
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain