No jestem ciekaw czy zrobią dokładnie to samo co w ostatni piątek. Jeśli tak to zostało im już niewiele pipsów na dole.
Ale tak to, to samo - objecie bessy o 8:00 i też w piątek.
Powodzonka ale uważaj bo teraz sytuacja na rynku trochę się zmieniła.
No jestem ciekaw czy zrobią dokładnie to samo co w ostatni piątek. Jeśli tak to zostało im już niewiele pipsów na dole.
TF i intrument był na pierwszym wykresie. Potem wrzucił wykres, który nie jest "skrawkiem", a ty się dalej czepiasz TF i instrumentu jak idiota. Idź się przewietrzyć.
jeżeli nie dowidzisz sorki , odpowiem tak:Gotti pisze: 24 sty 2020, 13:35 TF i intrument był na pierwszym wykresie. Potem wrzucił wykres, który nie jest "skrawkiem", a ty się dalej czepiasz TF i instrumentu jak idiota. Idź się przewietrzyć.
Nie zajmujemy się tutaj rozwiązywaniem ludzkich problemów, takich jak demencja. Zycze zdrowia.Andreasgp pisze: 24 sty 2020, 13:42jeżeli nie dowidzisz sorki , odpowiem tak:Gotti pisze: 24 sty 2020, 13:35 TF i intrument był na pierwszym wykresie. Potem wrzucił wykres, który nie jest "skrawkiem", a ty się dalej czepiasz TF i instrumentu jak idiota. Idź się przewietrzyć.
- kibic z dala niech ..............![]()
EOT
pokazuje to AwatarGotti pisze: 24 sty 2020, 13:46 Nie zajmujemy się tutaj rozwiązywaniem ludzkich problemów, takich jak demencja. Zycze zdrowia.
Weź pod uwagę fakt, że już od pewnego czasu wiadome jest, że UK opuszcza UE. Wczorajsze wydarzenia w brytyjskim parlamencie oraz akceptacja brytyjskiej królowej nie wpłynęły bardzo na funta. Samo wystąpienie Wielkiej Brytanii z Unii dnia 31 stycznia nic nie zmienia, albowiem wtedy rozpoczyna się 11 miesięczny okres przejściowy, w którym wszelki przepływ osób oraz towarów pozostaje ten sam. Podobnie jak prawo UE w UK. Podczas okresu przejściowego ustalane będą warunki przyszłego handlu pomiędzy nimi. Moim zdaniem dopiero takie ustalenia wpływać będą na funta.
oczywiście sprecyzuj kierunekNieśmiertelny Trader pisze: 24 sty 2020, 14:20 Na parach dolarowych szykuję się Fundamentalna Proca. To będzie moje nowe pojęcie. Zobaczymy jak rozciągliwa jest guma. A im mocniej naciągniesz tym bardziej je....
No a na jakiej zasadzie działa proca? Co się dzieje obecnie na dolarze? Chyba logiczneszuler pisze: 24 sty 2020, 14:23oczywiście sprecyzuj kierunekNieśmiertelny Trader pisze: 24 sty 2020, 14:20 Na parach dolarowych szykuję się Fundamentalna Proca. To będzie moje nowe pojęcie. Zobaczymy jak rozciągliwa jest guma. A im mocniej naciągniesz tym bardziej je....
co by nie było niedomówień