masz racje tu ciezko jest czasem porozmawiacAnomalia pisze: 06 sty 2020, 13:57O ile tamten post pisałam z przymrużeniem oka o tyle na ten odpowiem zupełnie serio. Nie powinno się pisać takich rzeczy, nie i już. Pomyłka o 1000 (było więcej) na daxie (w warunkach normalnych) w trzy miesiące jako rzecz normalna?! Nie, to nie jest spoko! Ani spoko koko, bez względu co kto robi.XAB pisze: 06 sty 2020, 13:43 anomalia na daxie pomylki o 1000 to normalka podobno na CFD takze spoko
spekulant np wali kampanie marcowa na 11425![]()
![]()
takze 12000 to spoko koko
Grałam na daxie, od bardzo dawna nie dotykam ale po dziś dzień, obudzona w środku nocy umiem powiedzieć co wchodzi w jego skład, w %, jakie są perspektywy dla dominującej branży itepe itede. Dlatego 1000 punktów to nie jest spoko.
Ale proponuję rozmowę na ten temat kiedy indziej, teraz najwyraźniej będzie tu krwawa jatka![]()
ale dax dla mnie to ciekawy temat bo mozna gonic straty jak w ubieglej kampaniii gonilem na dt i guzik z tego bylo
a mozna tez zlapac szokujace zyski co nawet tu pokazywalem w tym mcu
zamykalem dzis ostatnie 2ski i daly prawie 1000 pkt w sumie zysku a to moze cieszyc oczy i nie tylko oczy
mozemy wrocic do rozmowy bo pamietam ze tez gralas kiedys daxa na czasowki pozdrawiam
dax germany 30
zgasilem lke na daxie bo ja szukam sssss a tyle tez jest git
https://iv.pl/image/Gr1nmym