Brokerzyninjaproject pisze: 18 gru 2019, 16:06System jest super, tylko, kurde, wykres nie chce się dopasować!
![]()

Brokerzyninjaproject pisze: 18 gru 2019, 16:06System jest super, tylko, kurde, wykres nie chce się dopasować!
![]()
ONI już wiedzą. I się bojąPipsKong pisze: 18 gru 2019, 14:583 razy już ten system poruszam i jak tylko go ruszam to mi zmieniają reguły gry ;/
ale spoko .... kwestia czasu mam nadzieję![]()
![]()
Ostatecznie, wszystko można zwalić na Pana Boga!PipsKong pisze: 18 gru 2019, 16:08Brokerzyninjaproject pisze: 18 gru 2019, 16:06System jest super, tylko, kurde, wykres nie chce się dopasować!
![]()
![]()
Jakbym słyszał kolesia co ma 1,5 m i mieszka z kotem na Żoliborzu
AISI.... AFITPPipsKong pisze: 18 gru 2019, 16:44 słuchajcie bo macie problem lewaczki ;]
po pierwsze primo nic nikomu nie muszę udowadniać ;]
po drugie secundo chciałem to zrobić na jednym koncie .... żeby było pięknie, ale mogę to zrobić na dwóch różnych kontach i będzie szybciej i przyjemniej, ale wtedy demo odpada ....
a nie chce mi się mrozić kasy na to by cokolwiek udowadniać, ale skoro jest taki hejt a ja hejt uwielbiam to się nad tym zastanowię mocno
pozdrawiam ;]
"Poruszasz" ? W sensie uruchamiasz ?PipsKong pisze: 18 gru 2019, 14:58 3 razy już ten system poruszam i jak tylko go ruszam to mi zmieniają reguły gry ;/