NO mam caly czs pisze ze chcialbym zamknac w okolicy 1,0980

NO mam caly czs pisze ze chcialbym zamknac w okolicy 1,0980
Jak otwierałes konto w XTB to nie dali ci dwóch kziążek? Tam jest w jednej z nich jak rozgrywać RGRy w trendzie jako element korektyPipsKong pisze: 01 sie 2019, 11:46 Blondyn .... a czy RGR nie powinien być zakończeniem trendu wzrostowego ??? tutaj występuje w trendzie spadkowym ....
konto otwierałem w 2005 roku ;]Cblondyn pisze: 01 sie 2019, 12:30Jak otwierałes konto w XTB to nie dali ci dwóch kziążek? Tam jest w jednej z nich jak rozgrywać RGRy w trendzie jako element korektyPipsKong pisze: 01 sie 2019, 11:46 Blondyn .... a czy RGR nie powinien być zakończeniem trendu wzrostowego ??? tutaj występuje w trendzie spadkowym ....
Mam nadzieje, że nie masz awersji do książek jesli takie dostałeś![]()
Czyli niesie info nt zamknięcia - a nie otwarcia pozycji i wówczas ma najbardziej optymalną wartość praktyczną?pacynka pisze: 01 sie 2019, 12:22 Anomalia: 27.06 o zadnym RGR nie ma mowy. Mamy kolejny szczyt i tyle. o potwierdzonym RGR mozna mowic w zasadzie prawie miesiac pozniej kiedy masz testowana od dolu linie szyi.
Nie daje zadnej informacji bo wtedy RGRa po prostu nie ma - nie uformowal sie jeszcze.Anomalia pisze: 01 sie 2019, 12:31 Czyli niesie info nt zamknięcia - a nie otwarcia pozycji i wówczas ma najbardziej optymalną wartość praktyczną?
Raczej zamykanie pozycji krotkich przed waznymi danymi.mjj48003 pisze: 01 sie 2019, 12:34 Kabel odbija lekko w górę - czyli dobry sygnał na S. Analogicznie do wczorajszej sytuacji z edkiem?![]()