cblondyn
nie rozsmieszaj mnie robiles na tym bankierze za psychuszke tomaszka pinokia i bg wie jeszcze kogo
to niestety ty masz klopot z soba pozwol innym spoojnie zyc i nie zawracaj gitary jakimis wrzutkami
O żesz. Jednym słowem spiskuje
A stronke zapisałem na pamiątke, bo była bardzo "ciekawa"
To odnosnie tego co napisałeś wcześniej
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
EU przebiło 1,133x
Srebro wystrzeliło. Kurna, beze mnie.
No i może kabel ruszy w górę.
Patrzcie na wykresy!
Ostatnio zmieniony 07 cze 2019, 16:26 przez krab29, łącznie zmieniany 2 razy.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
edek zgaszony z reki po 1.1337. Nie bede sie z rynkiem o 10 pipsow sprzeczał...zaksiegowane +72 pipsy
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Kermit pisze: 07 cze 2019, 16:18
jeszcze jak mi dzis rope zgasza na 54$ to sponsorem ogladania meczu reprezentacji bedzie Remy Martin chyba
ktoś musi być sponsorem zielonych pipsów
- co się tak gapisz ??
- SREBRO
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
cblondyn
nie rozsmieszaj mnie robiles na tym bankierze za psychuszke tomaszka pinokia i bg wie jeszcze kogo
to niestety ty masz klopot z soba pozwol innym spoojnie zyc i nie zawracaj gitary jakimis wrzutkami
O żesz. Jednym słowem spiskuje
A stronke zapisałem na pamiątke, bo była bardzo "ciekawa"
To odnosnie tego co napisałeś wcześniej
. Bax jest uzależniony z tego co widać bon stop w sieci pisze od lat.
A to dobre . „~rafal odpowiada ~tomaszk 2019-01-17 16:24 IP 83.8.218.*
tak to juz jest z nim od lat,za chwile znowu wklei otwarte pozycje na gorce-dolku,oczywiscie po kilkunastu-kilkudziesieciu minutach i oczywiscie tylko zarobione.”.
Ostatnio zmieniony 07 cze 2019, 16:46 przez archog, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
szuler pisze: 07 cze 2019, 16:03
e/u
1,1320
eL
kto odważny?
zapierniczyłem S
E/U
komentarz po fakcie
brałem 1,1320 S
wskaźniki dają w momencie brania eS
i teraz !!! obserwacja!!!
stoch,rsi (DTOSC)wali w dół, reszta stoi w miejscu razem z kursem
w takim przypadku spieprzam a nawet się przekręcam
a tu ku.. mnie zapamroczyło
Nie zauważyliście że strasznie Wam potrzeba nie zysku tylko wpisów -wiecie jakich??
to troche chore
normalnie to by wziął zysk i nawet tu nie pisknął
ale w koncu mamy wolność i piszemy jaki ja jestem super
kurczaczek chyba sie starzeje bo nienadążam za Wami