DayTrading: Wtorek 19.02.2019
Re: DayTrading: Wtorek 19.02.2019
Tak jak wczoraj pisałem, według mnie spadek do 1.12000 i następnie mocny powrót do 1.14/1.15
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... uL6HjsQVyALiczy się siła trendu, a ta na początku tego roku znacząco nie osłabła, choć też już nie przyspiesza, co może sugerować, że w przyszłych miesiącach będzie wytracała impet
Nie, no.. wejście jest przemyślane. Na H1 SP500 przebił poziom, świece spadkowe wyglądają porządnie..Nieśmiertelny Trader pisze:Super, czyli mówisz że masz wyjebane na grala i poradzisz sobie bez niegoŚwieżak44 pisze:Tym zarem z M30 za całe konto:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.

No ale rezygnujesz z gralla czyli MM - jedynej rzeczy która daje Ci przewagę na rynku. Albo chcesz zarabiać albo nie? Odpowiedź wydaje się oczywista jednakże 90% wybiera odpowiedź ''NIE''.Świeżak44 pisze:Nie, no.. wejście jest przemyślane. Na H1 SP500 przebił poziom, świece spadkowe wyglądają porządnie..Nieśmiertelny Trader pisze:Super, czyli mówisz że masz wyjebane na grala i poradzisz sobie bez niegoŚwieżak44 pisze:Tym zarem z M30 za całe konto:

no ok to czas zaczac lki edek i ski dolce
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Chyba teraz sobie żartujecie...XAB pisze:no ok to czas zaczac lki edek i ski dolce
VSA
Shorcic powyżej wczorajszego maksa w trendzie wzrostowym za całe konto: co by nie powiedziec: zwraca uwagę.Świeżak44 pisze:Nie, no.. wejście jest przemyślane. Na H1 SP500 przebił poziom, świece spadkowe wyglądają porządnie..Nieśmiertelny Trader pisze:Super, czyli mówisz że masz wyjebane na grala i poradzisz sobie bez niegoŚwieżak44 pisze:Tym zarem z M30 za całe konto:
Jak by powiało zdrowo to bym jeszcze raz pofrunął.
ja czesto za wczesnie zaczynam ale ten typ tak macoolcov pisze:Chyba teraz sobie żartujecie...XAB pisze:no ok to czas zaczac lki edek i ski dolce
lecz rzadko kiedy zartuje wejscie jest wejsciem

https://iv.pl/images/04166040320702708170.png
mna sugerowac sie zbytnio nie wolno bo ja 30 pip nizej tez lki postawie jakby byl mus

ale 2 wsparcia mam

zasad sie nie zmienia mimo iz ja jestem ten od dt

Ostatnio zmieniony 19 lut 2019, 13:52 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
- F-You Money
- Pasjonat
Zgodnie z kierunkiem Gralla na rzeźniku, więc w końcu nowe szczyty się zapowiadają.
Grall pozostawiam jako wskaźnik kierunku, ale przez ostatnie dni pracowałem nad wskaźnikiem wspierającym, aby wiedzieć kiedy będzie dochodzić do ewentualnych korekt, które spedycja sen z powiek.
na ten moment kierunek 144+
Tylko maszyna mogła to wytrzymać. Ludzie polegli
Ryś
Grall pozostawiam jako wskaźnik kierunku, ale przez ostatnie dni pracowałem nad wskaźnikiem wspierającym, aby wiedzieć kiedy będzie dochodzić do ewentualnych korekt, które spedycja sen z powiek.
na ten moment kierunek 144+
Tylko maszyna mogła to wytrzymać. Ludzie polegli

Ryś
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money