jak dla mnie to może być tylko początek spadków

Tez pisałem o poziomie w poblizu 7 o odwróceniu daytrading-poniedzialek-05-11-2018-t302 ... ny#p927179jasiu86 pisze:nawiązując do posta rannego, USDCNH ładnie reaguje, widać to zwłaszcza na M15jak dla mnie to może być tylko początek spadków

Na M1 -Tomasz196407 pisze:gdzie tam było odwrócenie Darku zastanów sie

Co to jest?jasiu86 pisze: USDCNH

dolar do yuana chińskiegoCblondyn pisze:Co to jest?jasiu86 pisze: USDCNH
 ot kolejny egzotyk
 ot kolejny egzotyk 
Uważam, że juz od dawna powinien należec do majorsówjasiu86 pisze: dolar do yuana chińskiegoot kolejny egzotyk

zgadzam się jak najbardziej, ale niestety nie znam zbyt wielu osób, które na nim trejdująCblondyn pisze:Uważam, że juz od dawna powinien należec do majorsówjasiu86 pisze: dolar do yuana chińskiegoot kolejny egzotyk

Moze nie trejdują !!jasiu86 pisze:zgadzam się jak najbardziej, ale niestety nie znam zbyt wielu osób, które na nim trejdująCblondyn pisze:Uważam, że juz od dawna powinien należec do majorsówjasiu86 pisze: dolar do yuana chińskiegoot kolejny egzotyk
Może nie każdy sie tym interesuje ale 4 największe banki na świecie są w Chinachjasiu86 pisze:zgadzam się jak najbardziej, ale niestety nie znam zbyt wielu osób, które na nim trejdująCblondyn pisze:Uważam, że juz od dawna powinien należec do majorsówjasiu86 pisze: dolar do yuana chińskiegoot kolejny egzotyk

IMO ida na wybicie szczytu 7,00jasiu86 pisze:w tym przypadku gram na ciasną strefę bez potwierdzenia tak jak pisałem wcześniej że wchodzę w ciemno, ze względu na dobry RR na poziomie ok. 7:1 a dzięki tej reakcji jeszcze zacieśnię SLa
choć na M15 widać że nie byli w stanie zrobić kolejnego szczytu tylko odbili ..., imo fajna opcja na trade
-- Dodano: pn 12-11-2018, 14:09 --
dolar do yuana chińskiegoCblondyn pisze:Co to jest?jasiu86 pisze: USDCNHot kolejny egzotyk