Cóż, to nie ma znaczenia na rynku, jestes jak pacjent po "głupim jasiu"... Zielonych pipsów, doktorku.doktorek pisze:JA internista a nie stomatologInvstar pisze:doktorek pisze: Kermit jestes pewny swojej analizy moze i to dobrze --narazie trzymam z Toba![]()
DayTrading: Poniedziałek 22.10.2018
Re: DayTrading: Poniedziałek 22.10.2018
index dol
jest ten orgr wreszcie czy jeszcze go niet ?
kto tam na to zerka
pytam bo ja mam wykres ze stooqq tylko a tam widac i nie widac
moze ktos cos wrzuci porzadnego ?????????///
jest ten orgr wreszcie czy jeszcze go niet ?
kto tam na to zerka
pytam bo ja mam wykres ze stooqq tylko a tam widac i nie widac
moze ktos cos wrzuci porzadnego ?????????///
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na indexie dolara mamy w tym miesiącu już 5-6 raz atak na 96.1x, jak się przebija lecą na 97 a EU na 1.13.

-- Dodano: 22 paź 2018, 21:31 --
Mam pytanie czy Wy tez macie na index i Euro pod koniec sesji w piątek odpal w dol i powrót? Jeśli to był test to lecimy pod 1.13
ps. jak się tu zmniejsza wykresy bo próbuje rożnych opcji z phpbb i nic nie działa

-- Dodano: 22 paź 2018, 21:31 --
Mam pytanie czy Wy tez macie na index i Euro pod koniec sesji w piątek odpal w dol i powrót? Jeśli to był test to lecimy pod 1.13
ps. jak się tu zmniejsza wykresy bo próbuje rożnych opcji z phpbb i nic nie działa
uJek upodobał sobie zakres 112, jutro znowu szansa na profity
chyba zmienię nieco założenia strategii i zacznę grać bardziej agresywnie w skalpie, eDek wytracił momentum z tamtego tygodnia, jutro to przeanalizuję sobie
chyba zmienię nieco założenia strategii i zacznę grać bardziej agresywnie w skalpie, eDek wytracił momentum z tamtego tygodnia, jutro to przeanalizuję sobie
ujek masz na dzis
https://iv.pl/images/03123180875376265556.png
ekolog????????
ZMNIEJSZAC WYKRES
po prostu jak go zapisujesz to go potem masz opcje otworz potem wchodz w obrazy i zmniejsz
https://iv.pl/images/03123180875376265556.png
ekolog????????
ZMNIEJSZAC WYKRES
po prostu jak go zapisujesz to go potem masz opcje otworz potem wchodz w obrazy i zmniejsz
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Eur/usd dzienny formacja kanapki, może nie idealna no ale, co w życiu jest idealne
L wg mnie da zarobić, ale sl 1.14
L wg mnie da zarobić, ale sl 1.14
The only way is up