zobacz moje tf-yŚwieżak44 pisze:Dwa sygnały na DAX na spadki. Na SP500 jeden na wzrosty, ostatni też na spadki. Ale zawęża się bollinger i wchodzą w konsole. Zaraz będzie koniec grania.
Teraz trochę odrobiłem, ale fatalne zagrania bez setupu kosztowały mnie z 11k dzisiaj.
PS.Tolnonnika, jak Ty to robisz???
DayTrading: Czwartek 29.06.2017
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 29.06.2017
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem
edek opór
blisko coraz bliżej
karnak to tu TP ?
blisko coraz bliżej
karnak to tu TP ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
- fx-technik
- Fanatyk

Nawet jak kto gra M1, to wyjściówką są MN1 do H1.Tolmonnika pisze:zobacz moje tf-yŚwieżak44 pisze:Dwa sygnały na DAX na spadki. Na SP500 jeden na wzrosty, ostatni też na spadki. Ale zawęża się bollinger i wchodzą w konsole. Zaraz będzie koniec grania.
Teraz trochę odrobiłem, ale fatalne zagrania bez setupu kosztowały mnie z 11k dzisiaj.
PS.Tolnonnika, jak Ty to robisz???to nie m1 ,m5 a H1
Po to mamy różne Tfy, żeby ze wszystkich korzystać.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
EUR/NOK pod S z D1
-
Tolmon_Nika
- Maniak

Postaram się zamieszczać tam swoje prognozy w miarę wolnego czasufx-technik pisze:No to ja pisałem w pierwszym poscie dzisiejszego dnia, gdzie S patrzeć na DAX.Tolmonnika pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/dax-pr ... ml#p872753fx-technik pisze: Toż to majątek jest!
W realu?
DAX mnie rajcuje więc się nim zajmuję (przypadkowa rymowanka)
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Niezła zwałka się zrobiła na indeksach. Teraz trzeba poczekać na kolejne dwa dni i zobaczyć jak się zamkną. Trochę się robi kłopot, bo jeśliby poleciały tak jak dziś to nie ma już się co przyłączać do spadków, a z kolei, jeśli będą odbijać to nie ma sensu tykać szortów. Trzeba to rozegrać bardzo sprytnie i bardzo ostroznie. Próbuję to rozkminić i jakoś zaplanować.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Ciekawe czy to jeszcze wyciągną czy to już trochę większa zwała.Ludzie nauczeni przez lata łykać co spadnie tak że kiedyś zrobią sesję na conajmniej -5%
-- Dodano: 29 cze 2017, 19:34 --

-- Dodano: 29 cze 2017, 19:34 --
To już jest rozkminione tylko że wiedzą o tym nieliczniswiadomy pisze:Ciekawe czy to jeszcze wyciągną czy to już trochę większa zwała.Ludzie nauczeni przez lata łykać co spadnie tak że kiedyś zrobią sesję na conajmniej -5%
- fx-technik
- Fanatyk

-- Dodano: 29 cze 2017, 19:38 --
-- Dodano: 29 cze 2017, 19:40 --
-- Dodano: 29 cze 2017, 19:40 --
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Czytałem na bieżąco Twój wpis po północy ale myślałem że zaczną z trochę wyższego poziomu.Byłem o krok od oberwania jajfx-technik pisze: -- Dodano: 29 cze 2017, 19:38 --
Sygnały na L na DAx i SP500.
-- Dodano: 29 cze 2017, 19:43 --
-- Dodano: 29 cze 2017, 19:43 --
A możesz przetramsormować ten swój system żeby działał na M1?Tolmonnika pisze:zobacz moje tf-yŚwieżak44 pisze:Dwa sygnały na DAX na spadki. Na SP500 jeden na wzrosty, ostatni też na spadki. Ale zawęża się bollinger i wchodzą w konsole. Zaraz będzie koniec grania.
PS.Tolnonnika, jak Ty to robisz???to nie m1 ,m5 a H1
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.