milioner forexowy sam powiedzial ze dax jest do bani i na nim nie graTomasz196407 pisze:ales sie uwziął na tego rzeznikaDavidFx pisze:Tomasz196407 pisze:Dawid, Ja sie nie znam na rzeźniku,sa madrzejsi ode mnie
jutro z ranka z nocy ci dam, jak na wschodzie sie wypowiedza co chca robić,
dax jest górą jak bedziesz chciał to ci dam moje pomysły na nim i wejścia
niestety na daxie miliona nie zrobisz moze jakies grosze na waciki za to na rzezniku spokojnie wykrecisz miliony
DayTrading: Piątek 21.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 21.10.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

piszesz dokładny post z opisem Dawidowi wszystko trzeba wytłumaczyc i potem wstawJackal pisze:Na rzeźniku na razie brak sygnału czy sell czy buy. Wróżenie z fusów. To nie my zgadujemy cenę, tylko mamy odpowiednio na nią reagować. Ps pytanie trochę off topić- jak robicie te screenshoty swoich wykresów a pózniej wklejacie je na forum. Jeśli ktoś może mi udzielić informacji będę wdzięczny;)
załacznik i wyslij
dax jest zlepkiem 30 akcji spolek niemieckich nie widze w tym nic imponujacego nie znam tych firm nie wiem co one robi czy bankrutuja czy wyplacaja dywidendy nawet nie wiem co sprzedaja i gdzie i komu i mam na tym grac na tej niemieckiej hybrydzie
odpada 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

masz racje z tym ze to Niemcy ale reszta to .........dnieDavidFx pisze:dax jest zlepkiem 30 akcji spolek niemieckich nie widze w tym nic imponujacego nie znam tych firm nie wiem co one robi czy bankrutuja czy wyplacaja dywidendy nawet nie wiem co sprzedaja i gdzie i komu i mam na tym grac na tej niemieckiej hybrydzieodpada
DAX (niem. Deutscher Aktienindex) jest najważniejszym niemieckim indeksem akcji. Jest tzw. indeksem wynikowym (ang. Performanceindex), co oznacza, że bierze pod uwagę nie tylko wzrost cen akcji, ale i również wzrost kapitału poprzez wypłatę dywidendy.Tomasz196407 pisze:masz racje z tym ze to Niemcy ale reszta to .........dnieDavidFx pisze:dax jest zlepkiem 30 akcji spolek niemieckich nie widze w tym nic imponujacego nie znam tych firm nie wiem co one robi czy bankrutuja czy wyplacaja dywidendy nawet nie wiem co sprzedaja i gdzie i komu i mam na tym grac na tej niemieckiej hybrydzieodpada
https://pl.wikipedia.org/wiki/DAX
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

nie chwal sie ze wiesz co to dax, chcesz analize czy nieDavidFx pisze:DAX (niem. Deutscher Aktienindex) jest najważniejszym niemieckim indeksem akcji. Jest tzw. indeksem wynikowym (ang. Performanceindex), co oznacza, że bierze pod uwagę nie tylko wzrost cen akcji, ale i również wzrost kapitału poprzez wypłatę dywidendy.Tomasz196407 pisze:masz racje z tym ze to Niemcy ale reszta to .........dnieDavidFx pisze:dax jest zlepkiem 30 akcji spolek niemieckich nie widze w tym nic imponujacego nie znam tych firm nie wiem co one robi czy bankrutuja czy wyplacaja dywidendy nawet nie wiem co sprzedaja i gdzie i komu i mam na tym grac na tej niemieckiej hybrydzieodpada
https://pl.wikipedia.org/wiki/DAX
no dawaj wielu tu gra daxa chociaz dla mnie mogli by to zamknac nieodwracalnie 
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

DavidFx pisze:
krolik juz wrocil z zakupow i kladzie spac a analizy rzeznika jak nie ma tak nie ma czekamy wszyscy Tomasz
Z jakich zakupow
Jestem zeski, zwarty i gotowy na nowy tydzien.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 
dax wedlug mnie 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!