DayTrading: Poniedziałek 17.10.2016
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.10.2016
Dawid czym się kierujesz przy wejściu w rynek? Pytam bo mam wrażenie ze nie czekasz na jakieś potwierdzenia. Ps. Pytam normalnie nie jakoś sarkastycznie czy wyśmiewczo

Funta nie będzie ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
David, jak mi przykro.. Sam będziesz zmagał się z foreksem?? Przecież to jak walka Davida z GoliatemDavidFx pisze:Masz racje nie ma sensu pokazywac wejsc na forum Tomaszu dotarlo to do mnie i tak nic z tego nie mam chyba zeby mi Farciarz placil za to
-- Dodano: 17 paź 2016, 9:34 --
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia
 Poza tym kto będzie dostarczał prawdziwej rozrywki tu na forum???
 Poza tym kto będzie dostarczał prawdziwej rozrywki tu na forum???   
 PS. Coś nie mogę wczuć się dziś dobrze w DAX-a.. Przegapiłem setup do spadku o 9:40 przez brak czasu. Domknięcie luki i w dół.. takie proste było..
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
						- 

Tomasz196407
- Fanatyk 
chodź do mnie zatem, u mnie się nie zmarnujeszDavidFx pisze:Masz racje nie ma sensu pokazywac wejsc na forum Tomaszu dotarlo to do mnie i tak nic z tego nie mam chyba zeby mi Farciarz placil za to
-- Dodano: 17 paź 2016, 9:34 --
Z wiazku z tym opuszczam te forum zegnajcie dozobaczenia kiedys tam po drugiej stronie rzeki zycia

tylko jak ty biedaku poradzisz sobie z opuszczeniem forum, tak dobrego forum
i Dawida tez nie będzie ????PipsKong pisze:Funta nie będzie ;]

Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
- fxmagazine
- Stały bywalec 
AUDUSD - poziom 0,7700 pozostaje oporem. Najbliższe istotne wsparcie z perspektywy interwału D1 znajduje się w rejonach 0.7450 gdzie rynek reagował już dwukrotnie. W przypadku wybicia dołem możliwe będzie wyrysowanie układu harmonicznego wewnętrznego.
Z perspektywy interwału H4 znajdujemy się w szerokiej konsolidacji pomiędzy strefami wyznaczonymi na przedziale D1. W przypadku wzrostów również możemy mieć do czynienia z układem harmonicznym wewnętrznym.

Z perspektywy interwału H4 znajdujemy się w szerokiej konsolidacji pomiędzy strefami wyznaczonymi na przedziale D1. W przypadku wzrostów również możemy mieć do czynienia z układem harmonicznym wewnętrznym.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Kabel.Sztucer nabity.Wycelowany. Palec na cynglu...
(zwierz gruby- moze i kilka razy przyjdzie pociągnąć)

(zwierz gruby- moze i kilka razy przyjdzie pociągnąć)
David juz zrezygnował, ale ja sie nie poddaje. Dziś trochę byłem rozkojarzony rano i ni połapałem się w tej prostej zagrywce, ale zaraz pojedziemy z koksem. Interwał M15 pięknie pokazał dołek na DAX-ie.. Teraz kierunek jest już UP przez najbliższe godziny. Pytanie tylko jak? Z korekta czy bez?? Wsiadam na następnym dołku do pociągu LLLL.
-- Dodano: 17 paź 2016, 14:11 --
Teraz czekam, aż albo się solidnie skorekcą albo wylecą górą przez 10565. To jest ta granica po której jest prawdziwy wzrost.

-- Dodano: 17 paź 2016, 14:11 --
Teraz czekam, aż albo się solidnie skorekcą albo wylecą górą przez 10565. To jest ta granica po której jest prawdziwy wzrost.
To gra psychologiczna.  W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
USDJPY jakby się uspokoiło i wygląda że podejdzie trochę w górę teraz, więc DAX powinien spaść nieco w tym momencie. Napiszę ten post, żeby potem siebie sprawdzić. Czy nauczyłem się czegoś przez weekend czy nadal jest w *@((@$*!#!
// 14:35 - Wiem, że nic nie wiem. Starczy pisania na dziś.

// 14:35 - Wiem, że nic nie wiem. Starczy pisania na dziś.
Czy kierunek jest up czy down... poznasz po tym ...jak się zrealizujeŚwieżak44 pisze:. Teraz kierunek jest już UP przez najbliższe godziny.
( nieznam ani jednego wróża Macieja , który to wie przed).
Można zakładać pewną sprawdzalność obrazów ( wykresów ) z przeszłości.
Tyle ... i aż tyle.
A byłbym zapomniał - spust pociągnięty...
No i pierwsze 5 pipsów wpadło.
Mało?!
No, ale od czegos trzeba zacząc.

Teraz zwierz się pewnie trochę poszarpie... no i zobaczymy czy warto za nim gonic.
Czas pokaze ... Nie wróz Maciej.
....
No i juz widac , ze warto ( nawet nie próbował się szarpać).
No to pora spust nacisnąc po raz 2-gi.
					Ostatnio zmieniony 17 paź 2016, 14:56 przez warmia, łącznie zmieniany 4 razy.