PipsKong pisze:zapisuję tego postaDavidFx pisze:rozkminka rzeznika na nastepny tydzien
Gwarantuje Wam ze tak sie wlasnie stanie po prostu trzeba ruszyc glowa i umiec przewidywac ruch przeciwnika tak jak w grze w szachy trading jest prosty jesli wlaczy sie myslenie
a granie na pale (wskazniki) w przypadku Świeżaka powoduje drenaz depozytow do zerazobaczymy ;]
Angole sprzedadzą Imigrantów i będzie tak jak narysowałeś![]()
![]()
![]()
DayTrading: Piątek 07.10.2016
Re: DayTrading: Piątek 07.10.2016
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

DavidFx pisze:rozkminka rzeznika na nastepny tydzien
Gwarantuje Wam ze tak sie wlasnie stanie po prostu trzeba ruszyc glowa i umiec przewidywac ruch przeciwnika tak jak w grze w szachy trading jest prosty jesli wlaczy sie myslenie
a granie na pale (wskazniki) w przypadku Świeżaka powoduje drenaz depozytow do zera
coś w tym jest
moim celem jest wejsc na cokolwiek spojrzec na m15 i dokladnie przewidywac ruch nastepny na teraz na ten dzien oczywiscie wykorzystujac tylko logike (mechanike) rynku nie jakies chciejstwa albo bo mi sie wydaje albo wskaznik albo cos tam 
nie wiem czy jest taka osoba we wszechswiecie z takim talentem jesli nie to ja bede pierwszy
to moje pierwsze poczatki w tej materii wiec jak cos spieprze badzcie wyrozumiali hehe
wyobrazcie sobie taka sytuacje masz fundusz masz 5 traderow ktorzy beda w odpowiednim momencie napieprzac zlecenia i masz 100 milionow dolarow i wchodzisz na cokolwiek Twoim celem jest wyciagnac zysk z rynku na dzis na tu i teraz tego dnia nie wierze w to ze wchodza na pale albo na wskazniki musza umiec to czytac i wykorzystywac na swoja korzysc generujac ZYSK inaczej nie mialoby to zadnego sensu
nie wiem czy jest taka osoba we wszechswiecie z takim talentem jesli nie to ja bede pierwszy
to moje pierwsze poczatki w tej materii wiec jak cos spieprze badzcie wyrozumiali hehe
wyobrazcie sobie taka sytuacje masz fundusz masz 5 traderow ktorzy beda w odpowiednim momencie napieprzac zlecenia i masz 100 milionow dolarow i wchodzisz na cokolwiek Twoim celem jest wyciagnac zysk z rynku na dzis na tu i teraz tego dnia nie wierze w to ze wchodza na pale albo na wskazniki musza umiec to czytac i wykorzystywac na swoja korzysc generujac ZYSK inaczej nie mialoby to zadnego sensu
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
Trzymasz do 55$PipsKong pisze:
w końcu jakiś długoterminowe rozkminki ;]
no kiedyś wszystko zakończyć się musi
jak kupowałem ropę po 30 za baryłkę to wszyscy się śmieli że walczę z trendem , a teraz ????![]()
gdzie oni są ???![]()
sprzedałem po 48 już dawno bo musiałem zwolnić margin ;/andrut pisze:Trzymasz do 55$PipsKong pisze:
w końcu jakiś długoterminowe rozkminki ;]
no kiedyś wszystko zakończyć się musi
jak kupowałem ropę po 30 za baryłkę to wszyscy się śmieli że walczę z trendem , a teraz ????![]()
gdzie oni są ???![]()
gdyby nie to trzymałbym do 70 -75 ??
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
-
Tomasz196407
- Fanatyk

na m15 i wystarczy ci?DavidFx pisze:moim celem jest wejsc na cokolwiek spojrzec na m15 i dokladnie przewidywac ruch nastepny na teraz na ten dzien oczywiscie wykorzystujac tylko logike (mechanike) rynku nie jakies chciejstwa albo bo mi sie wydaje albo wskaznik albo cos tam
radze ci tego sobie nie wyobrażąć
ty jesteś ten maluczki - najmniejszy z najmniejszych i ustaw się w szeregu za mną Bemowo i jeszcze tu kilku co nie mają ambicji,
a chcą poprostu zrealizować ruch za takim funduszem co wspomniałeś,
i po uj widze że masz taką gre Dawidzie, bo nie weszłeś tam na dole(dołku) tylko w trakcie i na końcu niepotrzebnie sie pogrążyłeś słuchając tych co piszą kupuj i kupuj
spokojnie Chopy, czas wszystko pokaże sam 
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
jestescie Chopy i tyle i nie wierzycie w moje zdolnosci 
udowodnie Wam na zywym rynku takie oczy zrobicie

udowodnie Wam na zywym rynku takie oczy zrobicie
AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
nic nie musisz udowadniaćDavidFx pisze:jestescie Chopy i tyle i nie wierzycie w moje zdolnosci
udowodnie Wam na zywym rynku takie oczy zrobicie![]()
-
Tomasz196407
- Fanatyk

jak mi udowodniszDavidFx pisze:jestescie Chopy i tyle i nie wierzycie w moje zdolnosci
udowodnie Wam na zywym rynku takie oczy zrobicie![]()