ja miałem gorszy start, podpiolem kopiarkę zleceń, i szły wszystkie sygnały na to(konkursowe) konto, i ....
 ale zera   nie dotknęło,      do tego na jednym koncie EA testowe szlo ( to które generowało sygnały) także setki- zleceń, i   ..,
  ale zera   nie dotknęło,      do tego na jednym koncie EA testowe szlo ( to które generowało sygnały) także setki- zleceń, i   ..,Ale to tez nauka (w sumie gapiostwo) dobrze ze to stało się na tym koncie, ... . Powoli dochodzę do ładu z kopiarkami, nie wszystko chce kopiować na to konto, następnie dochodzi jeszcze zamykanie pozycji, to tez Ea robi, a na każdej parze inne ustawienia, słowem duuzo pracy, a czasu malo, .
zazdroszczę tutaj (na forum) co niektórym , którzy mogą być w ciągu sesji przy komputerze, ja mam tylko telefon przy sobie, ( no i reszta na serwerze) .
Jesli nie wyzeruje do poniedzialku konta , to myślę ze w następnym tygodniu będę zwiększał dźwignię, by to odpracować.
 Powoli zaczyna technicznie  mi to działać.
      Powoli zaczyna technicznie  mi to działać. Pozdrawiam, i czekamy na raport z twojej inwestycji.

od jutra spróbuje nową formułe tzn wrzucam to co bede grał z opisem dlaczego to oraz info o wielkości pozycji oraz print z zamknięcia pozycji. Ostatnio mam niezła serie bo na 20 wejść 19 zamkniętych na zysku bądź BE+ wiec moze ktoś skorzysta. Oczywiście sugestie co mozna ulepszyć tez miłe widziane
 od jutra spróbuje nową formułe tzn wrzucam to co bede grał z opisem dlaczego to oraz info o wielkości pozycji oraz print z zamknięcia pozycji. Ostatnio mam niezła serie bo na 20 wejść 19 zamkniętych na zysku bądź BE+ wiec moze ktoś skorzysta. Oczywiście sugestie co mozna ulepszyć tez miłe widziane

target  nieznany
 target  nieznany