No widzisz - wszystko musi pasować żeby działałosanto pisze:Na GJ poza fibo w tym miejscu masz W_S2/ murraya 2/8 / i 100% AB=CD co pokazywałem;)highend pisze:Rzeznik - pokazywalem ten wykres wczoraj.
Nic nie zostało na nim zmienione, a cena dotarła do F261 dzisiaj i odbiła tam - w sensie wsparcie.
Działa?
i ropa WTI - upierałem się przy L
w sensie, że trend już jest wzrostowy, a spadek z 53.6 na 50 to tylko korekta?
ja mam L, TP na 63, nie dość że wyszło mi tam FIBO 423 to jest to M_R3 ! oczywiście trade na long term lub piramidka.
nie spadła ropa na 49, no trudno.
DayTrading: Piątek 10.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 10.04.2015
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Mpapiez
nie trafiles troll ty i twoj kumepl KUBU co pisal z wysp bajarz fantasta jest w ignorach a NIemieszkowi tylko napisalem co nie jednemu pisalem i nic wiecej szanuje jego sposb gry itd oznajmiłem swoje i nic wiecej
zrob choc taka robote co ja robie - niech ci sie sprawdzi choc 80 % analizy to pogadamy ja nie pisz po fakcie jak ty i bede powtarzal to samo kazdemu ktory odreagowuje tutaj na mnie czy na innych swe frustracje i niepowodzenia
nie pasuje to mnie do IGNOROW i po problemie
END
nie trafiles troll ty i twoj kumepl KUBU co pisal z wysp bajarz fantasta jest w ignorach a NIemieszkowi tylko napisalem co nie jednemu pisalem i nic wiecej szanuje jego sposb gry itd oznajmiłem swoje i nic wiecej
zrob choc taka robote co ja robie - niech ci sie sprawdzi choc 80 % analizy to pogadamy ja nie pisz po fakcie jak ty i bede powtarzal to samo kazdemu ktory odreagowuje tutaj na mnie czy na innych swe frustracje i niepowodzenia
nie pasuje to mnie do IGNOROW i po problemie
END
w terminologii rysunków Nowego to jest APP 162 chybahighend pisze:Rzeznik - pokazywalem ten wykres wczoraj.
Nic nie zostało na nim zmienione, a cena dotarła do F261 dzisiaj i odbiła tam - w sensie wsparcie.
Działa?![]()
2.8 % dzis. SL'e na edku wybite przy 1.0605 kilka godzin temu czyli drabinka zdjela sie sama przed weekendem ;d to samo uc
dzieki wszystkim za wspolne kreski i klikanie i milego weekendu.
Od poniedzialku nowa walka i nowe drabinki
Od poniedzialku nowa walka i nowe drabinki
-
wariatgdynia
- Gaduła

Wie ktos moze gdzie znajde info na temat aktywnych wież wiertniczych niby dzis ma byc info o na ten temat
Psycha wróciła buachchchaaa
Poziom ryzyka wzrósł
.
L na Edku 1,0591 tak zaczepnie , 5 dni spadkowych pasuje korekta
Poziom ryzyka wzrósł
L na Edku 1,0591 tak zaczepnie , 5 dni spadkowych pasuje korekta
wariatgdynia pisze:Wie ktos moze gdzie znajde info na temat aktywnych wież wiertniczych niby dzis ma byc info o na ten temat
USA – liczba aktywnych wież wiertniczych: -42 t/t
Poprzednio: -11
Zmiana tygodniowa
Liczba aktywnych wież wiertniczych dla ropy i gazu: -40
Poprzednio: -20
-
wariatgdynia
- Gaduła

Serdeczne dziekiVenomouss pisze:wariatgdynia pisze:Wie ktos moze gdzie znajde info na temat aktywnych wież wiertniczych niby dzis ma byc info o na ten temat
USA – liczba aktywnych wież wiertniczych: -42 t/t
Poprzednio: -11
Zmiana tygodniowa
Liczba aktywnych wież wiertniczych dla ropy i gazu: -40
Poprzednio: -20