A najlepiej to chyba odpuścić sobie do 5 stycznia forex bo my tu jesteśmy tylko tłem do koszenia w takie dni
DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014
- grzelulukas
- Gaduła

Re: DayTrading: Poniedziałek 29.12.2014
Po co interwencja (nawet jeśli takowa była) Belki skoro to wybicie na EUR/PLN miało słabe fundamenty, obroty maleją a świeczki co raz dłuższe na D1... nie jestem mistrzem forexu, ale w mojej ocenie to tylko potwierdza słabość rynku. Pisałem nawet w poprzednim temacie, żeby brać właśnie z tego powodu bilety na "S".
A najlepiej to chyba odpuścić sobie do 5 stycznia forex bo my tu jesteśmy tylko tłem do koszenia w takie dni
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
Usdpln wpadl w konsole 3.51 3.53
Wg mnie warto L w dolkach.
Trend D1 wazniejszy niz chwilowe korekty.
-- Dodano: 29 gru 2014, 16:53 --
A to chyba nie konsola tylko trend
3.67 w sylwestra na usdpln?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ja uwielbiam konsolehighend pisze:Usdpln wpadl w konsole 3.51 3.53
słabemu edkowi i PLN'owi nie wróżę dobrze na tak płytkim rynku
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
MFW tymczasowo zawiesza pomoc gospodarczą dla Grecji
IAR - Biznes
29 Gru 2014, 16:50
29.12.2014 (IAR) - Międzynarodowy Fundusz Walutowy zawiesił pomoc gospodarczą dla Grecji do czasu, kiedy zostanie wyłoniony nowy rząd tego kraju. 25 stycznia odbędą się tam przyspieszone wybory parlamentarne.
Rzecznik MFW Gerry Rice zapowiedział, że "rozmowy z greckimi władzami w sprawie kolejnej transzy wsparcia gospodarczego będą kontynuowane po utworzeniu nowego rządu".
Dziś grecki parlament po raz trzeci nie wybrał prezydenta, co oznacza, że konieczne jest przeprowadzenie przyspieszonych wyborów parlamentarnych. Mają się one odbyć 25 stycznia. Duże szanse na zwycięstwo ma skrajnie lewicowa i antysystemowa partia Syriza, sprzeciwiająca się radykalnym zmianom w państwie. Ugrupowanie chce między innymi wypowiedzieć pakiet pomocowy Międzynarodowego Funduszu Walutowego.
Informacyjna Agencja Radiowa(IAR)/Intern
IAR - Biznes
29 Gru 2014, 16:50
29.12.2014 (IAR) - Międzynarodowy Fundusz Walutowy zawiesił pomoc gospodarczą dla Grecji do czasu, kiedy zostanie wyłoniony nowy rząd tego kraju. 25 stycznia odbędą się tam przyspieszone wybory parlamentarne.
Rzecznik MFW Gerry Rice zapowiedział, że "rozmowy z greckimi władzami w sprawie kolejnej transzy wsparcia gospodarczego będą kontynuowane po utworzeniu nowego rządu".
Dziś grecki parlament po raz trzeci nie wybrał prezydenta, co oznacza, że konieczne jest przeprowadzenie przyspieszonych wyborów parlamentarnych. Mają się one odbyć 25 stycznia. Duże szanse na zwycięstwo ma skrajnie lewicowa i antysystemowa partia Syriza, sprzeciwiająca się radykalnym zmianom w państwie. Ugrupowanie chce między innymi wypowiedzieć pakiet pomocowy Międzynarodowego Funduszu Walutowego.
Informacyjna Agencja Radiowa(IAR)/Intern
-
adriennen.k
- Gaduła

Ci, którzy władowali się w Eski na USD/PLN to chyba teraz modlą się o to, aby nie była to dalsza kontynuacja trendu ... 
Czy ja wiem, póki co idzie tak jak przewidywałem czyli delikatnie odrabia, to chyba nic dziwnego po takim zjeździe, to nie rubel...adriennen.k pisze:Ci, którzy władowali się w Eski na USD/PLN to chyba teraz modlą się o to, aby nie była to dalsza kontynuacja trendu ...
Nowy123 pisze:http://0002.informacjecodzienne.pl/?utm ... iztok.pl#4
jake to proste hahahhah i jak piekna reklama
DOBRE!!!
Nowy123 pisze:http://0002.informacjecodzienne.pl/?utm ... iztok.pl#4
jake to proste hahahhah i jak piekna reklama
Druga część opowieści... w listopadzie Pan Wojciech M. zapakował całe depo po jajca w L na ropce (bo to takie proste) i wszystko stracił.
Ostatnio zmieniony 29 gru 2014, 17:53 przez m4ki, łącznie zmieniany 1 raz.
Let the pips flow