jakby tak popatrzeć na wykres W1 i MN to chyba tylko ślepy nie zauważyłby że szykuje się nam mega zjazdWarrenB pisze:Na SP stan przedkrachowy w najczystszym wydaniu. Mocne wybicie długoterminowego kanału, teraz retest od dołu trafiony w punkt. Jak to się nie zwali to będzie zonk.
DayTrading: Czwartek 23.10.2014
Re: DayTrading: Czwartek 23.10.2014
highend pisze:analogia 2007 rok, po pierwszej większej zwale wyszło jeszcze na nowe szczyty, a potem wodospad. Widać na miesięcznym jak to było.WarrenB pisze:Na SP stan przedkrachowy w najczystszym wydaniu. Mocne wybicie długoterminowego kanału, teraz retest od dołu trafiony w punkt. Jak to się nie zwali to będzie zonk.
Ja to widzę inaczej. Świeczka MN z sierpnia 2007 jeszcze się mieści w kanale. Wybicie kanału to styczeń 2008, retest w maju, a później z górki
Teraz jest tak samo tylko jakby duuuużo szybciej
Ostatnio zmieniony 23 paź 2014, 19:51 przez WarrenB, łącznie zmieniany 1 raz.
ha, i to mnie martwifreakout pisze:jakby tak popatrzeć na wykres W1 i MN to chyba tylko ślepy nie zauważyłby że szykuje się nam mega zjazdWarrenB pisze:Na SP stan przedkrachowy w najczystszym wydaniu. Mocne wybicie długoterminowego kanału, teraz retest od dołu trafiony w punkt. Jak to się nie zwali to będzie zonk.gdyby świeca miesięczna zamknęła się w obecnym kształcie to pod koniec listopada prawdopodobnie znajdowalibyśmy się przynajmniej w okolicach 1700 punktów...
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
wyjales mi to z mysli z tym vsa Nowy, czyli co zobaczymy dokad to podciagna i sie trzeba zaladowac
Nowy123 pisze:http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view cora mniejsze volumeny na wzorstach sie zaczynaja norma na podciaganiu pod nastepne rozporowadzanie
Moje krachowe założenia wezmą w łeb po przejściu 1970. Ale jeśli się zacznie jazda to oczywisty i najmniejszy TP wychodzi mi na 1702
fibo 23.6 ostatnich wzrostów od 2009 roku. Ten TP może być oczywiście dużo większy .
Do końca miesiąca jeszcze chwila. a nie sądzicie że przed boom przetestuje jeszcze szczyty? 
Bądź cierpliwy.
gdyby świeczki pozamykały się w obecnym kształcie to nie ma bata żeby nie było naprawdę dużych spadkówhighend pisze:ha, i to mnie martwifreakout pisze:jakby tak popatrzeć na wykres W1 i MN to chyba tylko ślepy nie zauważyłby że szykuje się nam mega zjazdgdyby świeca miesięczna zamknęła się w obecnym kształcie to pod koniec listopada prawdopodobnie znajdowalibyśmy się przynajmniej w okolicach 1700 punktów...
bo jak coś jest zbyt oczywiste to się nie sprawdza
(podobno)
no algosie jeszzcze troche jutro zaczynamy rozdawac co nie co juz blisko sa 1960 66
-- Dodano: czw 23-10-2014, 20:06 --
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
-- Dodano: czw 23-10-2014, 20:06 --
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
Ten wisielec na monthly sie zamknie jako bialy mlotek... i potem up na nowe szczyty. I boom.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Edek w kozim rogu 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.