Isabella’s Islay – The world’s most expensive whisky at $6.2 millionCiapul pisze:Ale co by było konkretnie : Isabellaâs Islay - ok ?Wuza pisze:O butelkę dobrego Single Malt'a ?)lukpiasek pisze:Wuza robie z Tobą zakład o racje że edek wcześniej zrobi 1.4 niż 1.3499 stoi ?![]()
![]()
masz przewagę bo robisz w branży więc pewnie więcej wiesz ale zaryzykuje
DayTrading: Wtorek 08.07.2014
Re: DayTrading: Wtorek 08.07.2014
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
Może być "czysta" whisky, fanem nie jestem ale coś przezroczystego co nie miało jeszcze styczności z porządną beczką na pewno można w Polsce kupićlukpiasek pisze:
nie no bez przesady tyle hajsu za kolorowy napój
-
Seryjny Morderca
- Pasjonat

Jak do tej pory najdroższym alkoholem który piłem był Ballantine's za 50 zł. A tak przeważnie to piłe whiskey z biedronki za 30 zł albo absolwenta (bo najtańszy)
ruda wóda na myszach to jest to !
btw już myślałem, że złoto z indeksami ładnie się rozjechało a tu znów ten sam kierunek
btw już myślałem, że złoto z indeksami ładnie się rozjechało a tu znów ten sam kierunek
... wyluzuj Zuza warkocze ...
poszło 
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 
ile może ten DAX spadać, łapię kolejną Lkę na kilkadziesiąt p odreagowania.... jest ogień nie ma co
-
Seryjny Morderca
- Pasjonat

A ja moge sie z kims zalozyc o flaszke za 200 zl:-) ?
Ze na kiwi szybciej zobaczymy 0.86 niz 0.89 ??;d
Ze na kiwi szybciej zobaczymy 0.86 niz 0.89 ??;d
Nie łapać noży na Dax. Czekany na 9600
Ktoś gra na surowcach?
Kukurydza, pszenica, bawełna? Mam wszystkie na L i wsio na minusie
Czy jak giełdy spadają jest szansa ze kasa pójdzie w surowce?
Ktoś gra na surowcach?
Kukurydza, pszenica, bawełna? Mam wszystkie na L i wsio na minusie
Czy jak giełdy spadają jest szansa ze kasa pójdzie w surowce?
Ostatnio zmieniony 08 lip 2014, 18:06 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dane jakie by nie byly nikt dolara nie chce ... ciekawe czy Boing jest w dlugiej na euro skoro Airbusy chca tanszego euro 
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek