DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 30.09.2013
Kończy się chyba hossa na PLN

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Z tym PLN to ciężka sprawa... Na USDPLN oznaki wybicia z trójkąta ale reakcja marna. Na GPW miernota niesamowita w porównaniu z resztą, a to nie pomaga... Choć liczę, że w perspektywie pół roku wrócimy do 2.69.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
a czasem USDPLN nie jest na silnym wsparciuraposo pisze:Z tym PLN to ciężka sprawa... Na USDPLN oznaki wybicia z trójkąta ale reakcja marna. Na GPW miernota niesamowita w porównaniu z resztą, a to nie pomaga... Choć liczę, że w perspektywie pół roku wrócimy do 2.69.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jest, też je mam zaznaczone na screenie
. Stąd moje mieszane uczucia. Natomiast EURPLN zaliczyło ostatnio ostry rajd w górę po precyzyjnym odbiciu od linii trendu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- roberttheus
- Maniak

no to buy na eur/aud i zaciskamy pasa bo może rankiem stopy obetną kangurowi

windsurfing na falach trendu
republikanie i te elementy Berlusconiego utworzyły potencjał reakcji do większych zasięgów dziennych
ja wole na lajcie bez dużych ruchów, ale też bez konsol
grywający na edziu powinni się cieszyć
najważniejsze według mnie:
1. Obamacare i debt ceiling
2. rezygnacja ministrów Włoch
3. wskaźniki makro dopiero trzecie miejsce
4. gra pod surowce jak złoto
ja wole na lajcie bez dużych ruchów, ale też bez konsol
grywający na edziu powinni się cieszyć
najważniejsze według mnie:
1. Obamacare i debt ceiling
2. rezygnacja ministrów Włoch
3. wskaźniki makro dopiero trzecie miejsce
4. gra pod surowce jak złoto
http://money.cnn.com/2013/09/30/smallbu ... index.html60% of American Automation's business comes from government contracts. If the government shuts down, they might not get paid
Myślicie, że można się spodziewać większych spadków funta w najlbiższych dniach ?
po zamykać urzedy w USA jak juz to mialo miejsce
przestan DRUKOWAC w koncu i zyc ponad stan na kredytk a zaczac oszczedzac i przebolec zaciesnianie i budowac hosse na mocnych podstawach a nie na glinianych nogach poprze z drukowanie i tworzenie wirtualnego bogactwa tworzac nastepna bankie na rynkach gdzie sie bogaca bogaci w tej hossie bo biedni i srednia klasa splacaja dlugi....
przestan DRUKOWAC w koncu i zyc ponad stan na kredytk a zaczac oszczedzac i przebolec zaciesnianie i budowac hosse na mocnych podstawach a nie na glinianych nogach poprze z drukowanie i tworzenie wirtualnego bogactwa tworzac nastepna bankie na rynkach gdzie sie bogaca bogaci w tej hossie bo biedni i srednia klasa splacaja dlugi....
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, 23:26 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale srebro poszło ...