DayTrading: Wtorek 28.05.2013
- atlanticos
- Maniak 
Re: DayTrading: Wtorek 28.05.2013
kolejny sztuczny zjazd przed jutrzejszym ostrym wystrzałem UP?  Ile to już razy tak czyścili stopy detalu... Historia podobno lubi się powtarzać... Zobaczymy jutro 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nic 70 pipsa od 132 na E j nie chodzi piechota leczjeszcze SP%00 nie powiedzial ostaniego slowa zapewnepr7emo pisze:pary jenowe robią zjazd bez trzymanki

ta zabawa dolozyc nizej o jednego pipsa mnie juz wkurza  ale jak grac to grac
 ale jak grac to grac 
a co do e.j to przeciez elki skosnym trzeba pozamykac a co maja zarabiac za duzo
 a co maja zarabiac za duzo 

ale jak grac to grac
 ale jak grac to grac 
a co do e.j to przeciez elki skosnym trzeba pozamykac
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

zobaczymy jak mi pójdzie z depo które dzisiaj wpłaciłem, będę zdawał relacjęNowy123 pisze:nic 70 pipsa od 132 na E j nie chodzi piechota leczjeszcze SP%00 nie powiedzial ostaniego slowa zapewnepr7emo pisze:pary jenowe robią zjazd bez trzymanki
nie rozwalą mnie, nie dam się
tak trzymacpr7emo pisze:zobaczymy jak mi pójdzie z depo które dzisiaj wpłaciłem, będę zdawał relacjęNowy123 pisze:nic 70 pipsa od 132 na E j nie chodzi piechota leczjeszcze SP%00 nie powiedzial ostaniego slowa zapewnepr7emo pisze:pary jenowe robią zjazd bez trzymanki
nie rozwalą mnie, nie dam się
 pamietaj na E J GBP JPY sa duze wahania i trzeb byc szybkim
 pamietaj na E J GBP JPY sa duze wahania i trzeb byc szybkimRe: DayTrading: Wtorek 28.05.2013
ejek od dłuższego czasu grzeje obecny poziom, tu trzeba się zgodzić
jak teraz pójdzie do góry to nie ma co oczekiwać powrotu do poziomów 130,00
a ty jakie masz pozycje i potencjalne przyszłe wejścia w tym tygodniu?

pr7emo pisze:ejek od dłuższego czasu grzeje obecny poziom, tu trzeba się zgodzić
U J na S i E J na S jak pisalem luka SP500 bedzie przyciagac szczegolnie ze zrobili myk na poczatku dnia up a nie probowali chodz do polowy jej zjechac
 i ze SP500 pociegnie za saba U J a u j E J
 i ze SP500 pociegnie za saba U J a u j E J  zobacze jak sie zachowa SP500
 zobacze jak sie zachowa SP500  nie zdziwil bym sie jak bysmy zobaczyli dzis na E J 131  130 80 wszystko  zalezy od SP500 co wykombinuja
 nie zdziwil bym sie jak bysmy zobaczyli dzis na E J 131  130 80 wszystko  zalezy od SP500 co wykombinuja  aktalnie nastawiony na S na L bylem od Soboty nastawiony a raczej od Piatku
 aktalnie nastawiony na S na L bylem od Soboty nastawiony a raczej od Piatku  i w nocy zatakowali
 i w nocy zatakowali  ale to juz chyba bylo wiecej nize pewne po tym co DAX zrobil
 ale to juz chyba bylo wiecej nize pewne po tym co DAX zrobil  po mimo braku sesji w USA i UK jeszcze jak plote puscili to juz calkiem
 po mimo braku sesji w USA i UK jeszcze jak plote puscili to juz calkiem  zgodnie z planem nasz poziomy zrobili
 zgodnie z planem nasz poziomy zrobili  a teraz plan byl pod SP500 ustawiony i ta luke
 a teraz plan byl pod SP500 ustawiony i ta luke  przy szczycie ktora podaż powinna wykorzystać
 przy szczycie ktora podaż powinna wykorzystać  plan zadzialal
 plan zadzialal  ale nie do koncza jeszcze
 ale nie do koncza jeszcze  

- harymilloki
- Maniak 
i cały misterny plan w PIZ.... CHYBA NIE WRÓCIMY JUŻ PO TE 1.300

"cierpliwość popłaca..." 
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
						"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- atlanticos
- Maniak 
nie byłbym taki pewien... pokazywałem rano między innymi trójkąt na h4 na edku... nadal jesteśmy wewnątrz - zeszliśmy tylko do dolnej bandyharymilloki pisze:i cały misterny plan w PIZ.... CHYBA NIE WRÓCIMY JUŻ PO TE 1.300
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
wziąłem teraz eLke na uJka, depozyt wpłynąłNowy123 pisze:pr7emo pisze:ejek od dłuższego czasu grzeje obecny poziom, tu trzeba się zgodzić
U J na S i E J na S jak pisalem luka SP500 bedzie przyciagac szczegolnie ze zrobili myk na poczatku dnia up a nie probowali chodz do polowy jej zjechaci ze SP500 pociegnie za saba U J a u j E J
zobacze jak sie zachowa SP500
nie zdziwil bym sie jak bysmy zobaczyli dzis na E J 131 130 80 wszystko zalezy od SP500 co wykombinuja
aktalnie nastawiony na S na L bylem od Soboty nastawiony a raczej od Piatku
i w nocy zatakowali
ale to juz chyba bylo wiecej nize pewne po tym co DAX zrobil
po mimo braku sesji w USA i UK jeszcze jak plote puscili to juz calkiem
zgodnie z planem nasz poziomy zrobili
a teraz plan byl pod SP500 ustawiony i ta luke
przy szczycie ktora podaż powinna wykorzystać
plan zadzialal
ale nie do koncza jeszcze

w nocy po otwarciu Nikkei dobiorę
kurde komp mi szfankuje, albo połączenie zanika albo wywala jakieś opcje typu wybierz użytkownika, Kasprsky nic nie wykrywa
tydzień temu w jednym czasie straciłem połączenia na sieci miejskiej i w telefonie z orange, teraz biorę to za ryzyko