mój smart fon sie zepsuł
DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
ciężko się Ciebie czyta jak takie byki robisz?
mój smart fon sie zepsuł
dlatego jestem ze smarttelevizorka
mój smart fon sie zepsuł
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie ma mnie ne E/USD siedzie na E JBOCZEK pisze:ciężko się Ciebie czyta jak takie byki robisz?
mój smart fon sie zepsułdlatego jestem ze smarttelevizorka
tak mialo byc szybko pisze i nieraz klikam wysli a tu po chwili patrze przestawily sie litery bo kasowlem i znowu pisalem a juz mialem nowa mysl hahaha plus jeszcze jakis trejd '
teraz UE zamkniete a pejsy nic nie zrobia i bedzie opadanie pod wlasnym ciezarem
Wie ktos moze jak wstawic widget z myfxbooka w stopke?
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
aniemowilam up na edku kto treaz ryzykuje shorta korekta na ue dosc wyrazmy daje 1.3010 i down
chciwość jest dobra
http://www.telegraph.co.uk/finance/fina ... -debt.html
-- Dodano: pn 07-01-2013, 18:54 --
to sa juz kpiny
-- Dodano: pn 07-01-2013, 18:54 --
to sa juz kpiny
- ZielonaMgielka
- Maniak

Telegraph juz chyba nie ma o czym pisac. Bardziej mi to pasuje do dziau "niewiarygodne" na WP 
czyli L 
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Nowy500 pisze:Wie ktos moze jak wstawic widget z myfxbooka w stopke?
dział
3100 sie sprawdzilo buy aktywowane i zabezpieczone, ale sam nie wiem czy moge zaufac tej świeczce na H1- (mimo ze fibo (żółte) wyglada solidnie), zamknąć longa i dolozyc shortamichal-tl pisze:3048 walczy ale jesli go przebijemy mamy szanse bardzo szybko zobaczyc 3100 (wolalbym nie wiecej, buy stop przygotowany jesli odbijemy z jakims sensownym pibanrem to zamykam buy na kilkadzisiat pips i dokladam short
hmmmm
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
greed is right
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Nie no jeszcze " L " będzie ( chyba )
Chociaż do 1,3120 - 1,3150 hmmmmm
Albo nawet 1,3165 marzy mi się

Chociaż do 1,3120 - 1,3150 hmmmmm
Albo nawet 1,3165 marzy mi się
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں