Oh kochaniutki, przystojniutki ja tez nic nie wiem co miwi. Ale przyspieszyles bicie serootec pisze:podłączam się do pytaniafajnynick21 pisze:Jest gdzieś transmitowana konferencje draghiego na live?
DayTrading: Poniedziałek 17.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 17.12.2012
chciwość jest dobra
Na moje to edek wywali górą, przetestuje ten szczyt i dopiero spadnie, na 3150 będzie się trochę cena szarpała bo tam S/R-y siedzą i większość zaliczy zdziwnko jak spadnie do 3120
ale... to tylko takie moje luźne wróżenie, w którą stronę by nie poszło to będzie dobrze, już się oduczyłem łapać noże na dużych S-lach
ale... to tylko takie moje luźne wróżenie, w którą stronę by nie poszło to będzie dobrze, już się oduczyłem łapać noże na dużych S-lach
Planuj Trejd, Trejduj Plan
niepowinni sie dziwic ze tam moze spasc,Ci co wiedza co tam jest i dlaczego tam moze spasc edekPeter_FX pisze:Na moje to edek wywali górą, przetestuje ten szczyt i dopiero spadnie, na 3150 będzie się trochę cena szarpała bo tam S/R-y siedzą i większość zaliczy zdziwnko jak spadnie do 3120![]()
Ale emocje
Wywali w góre czy w dół. Przezyje jeszcze troche na forexie czy to koniec
.
Jest w ogóle realna szansa na 2950 w grudniu czy już raczej wszyscy na świętach są? Wkurzające są "świąteczne" nastroje inwestorów jak się ma S-kę otwartą. Myślicie, że na 3120 fibo będzie do złamania?
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
Impuls poszedł, droga na 1.386 wolna.
- fajnynick21
- Gaduła

Brak obniżki stóp w strefie EURO(draghi) teoretycznie powinno iść w góre
Nie grasz, nie wygrasz
Dragi znowu w akcji sUPER MARIO koledzy podzikowali mu za dementi co do zmniejsznia stop
w styczniu
No na edku szału nie ma !!! 
kabel i jen konsolki
hmmmm
kabel i jen konsolki
coś słabo...
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...