Skalpowanie - czyli szybko, trudno i bogato...
Z tego pierwszego systemu mozna zrobic taki "trend follower" ;-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niechlujne, pozbawione interpunkcji i pełne błędów wiadomości to tak, jakbyś komuś np. postawił piwo w usyfionym, klejącym się kuflu z pływającą muchą w środku i tłumaczył się, że masz problemy z myciem naczyń...
Nie smiejcie sie,jestem poczatkujacy,ucze sie i prosze o pomoc.
Mam te wskazniki pobrane,zainstalowane jak widac i jak przeciagam je(pojedynczo bo inaczej nie moge) na wykres to nic sie nie dzieje.Nie otwiera sie dodatkowe okienko-ustawienia.Nie moge przeciagnac na wykres i nie pokazuje tych srednich tylko same swiece.
Jaki jest tego powod?
Mam te wskazniki pobrane,zainstalowane jak widac i jak przeciagam je(pojedynczo bo inaczej nie moge) na wykres to nic sie nie dzieje.Nie otwiera sie dodatkowe okienko-ustawienia.Nie moge przeciagnac na wykres i nie pokazuje tych srednich tylko same swiece.
Jaki jest tego powod?
Zainteresowałem się strategią z pierwszego postu. Jedna rzecz mnie w niej denerwuje. Przykładowo HMA po zamknięciu jednej świeczki jest czerwone, ale gdy pojawia się kolejna świeczka to czasem HMA się przemalowuje. A więc był sygnał kończący lub rozpoczynający , ale po przemalowaniu okazuje się, że tego sygnału nie powinno być. To ma duże znaczenie. Wszystko po fakcie wygląda elegancko, ale w praniu są problemy.
morderca ma rację. System repaintuje co dzisiejszego ranka zamiast zysku ( na obecną chwilę 27 pipsów) dało kilka pipsów straty. Zmienia się kolor szybszej średniej mimo, że świeczka się już zamknęła i tworzy się kolejna. Średnia zmienia kolor przed zamkniętą już świecą.
Nie piszę tego by narzekać. Po prostu testuję i takie mam spostrzeżenia.
Dowód na zrzutach. Sytuacja z przed kilku minut E/U.
Dodano po 4 godzinach 25 minutach:
Nie piszę tego by narzekać. Po prostu testuję i takie mam spostrzeżenia.
Dowód na zrzutach. Sytuacja z przed kilku minut E/U.
Dodano po 4 godzinach 25 minutach:
Zapodaj obrazki z uzasadnieniem dlaczego tak a nie inaczej wchodziłeś.dzikus pisze:zgodnie z PA niezła ilość pipsów wpada Smile
ech...