Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Czwartek 19.03.2026
-
TyleNaTyle
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 19.03.2026
witi 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jakiś wodospad na złocie. A gdzie ten koleś co tak niby na nim zarabia? sprzedał? Coś go nie widzę 
Chyba bana dostał za kłótnie z Baxem
Atmosfera się mocno oczyściła. Jp indeks mi uciekł, walę jutro ski na wieksze spółki z wig20 i liczę na wzrosty usdpln za sprawą wyjścia kapitału z sp500 i wzrostu dx.f
Wti .
Tym razem poziom 100 raczej polegnie.
Jak polegnie to 103,87 jako pierwszy cel? Chociaż myśle, że jeżeli odpalą w górę to dopiero na 108,32 sie zatrzymają.
Edit. Polegnie albo i nie polegnie
. Znęcają sie nad moją cierpliwością, dziady.
Jak polegnie to 103,87 jako pierwszy cel? Chociaż myśle, że jeżeli odpalą w górę to dopiero na 108,32 sie zatrzymają.
Edit. Polegnie albo i nie polegnie
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Jeszcze nie teraznavik pisze: 19 mar 2026, 16:58 Wti .
Edit. Polegnie albo i nie polegnie. Znęcają sie nad moją cierpliwością, dziady.
Do Cugana nie w ta strone te strzalki narysowales na EUR**-USD
Dziś WE na S jest na poziomie ok 1,56
i dziś nie stawiałem żadnej prognozy
Prognozy są z wczoraj i to co wybiło to wybiło .
Rynek zmiennym jest a ja nie siedzę tu non stop
Popatrzę co dziś się kroi
Ostatnio zmieniony 19 mar 2026, 19:03 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Właściwie pykam na Brent już, ale...U mnie wti dzisiaj to cały dzień góra/dół niewielkie ruchy w porównaniu do brent. Coś było nie teges cały dzień,jakby to wti cały czas ktoś szorcił jak tylko deczko podskoczy. A że zerkam jedno i drugie co trochę, to z chwilą kiedy wti wystrzeliło w górę to zerknąłem na Brent, a ta w dół i tu pomieszało mi się w głowie na chwilę
Odczekałem jakieś trzy minuty, Brent nie ma zamiaru się wznosić, no to pomogłem trzema pozycjami opaść wti 
Ale co dalej teraz? Lecimy tą małą lukę zamknąć? swoją drogą to brent ma u mnie całkiem pokaźną lukę w tym samym czasie
I jeszcze jedno, u mnie wti jest cały czas w kanale wzrostowym, nic nie wyskoczyło poza. Jest malunek na wczorajszym wątku na końcu
Ale co dalej teraz? Lecimy tą małą lukę zamknąć? swoją drogą to brent ma u mnie całkiem pokaźną lukę w tym samym czasie
I jeszcze jedno, u mnie wti jest cały czas w kanale wzrostowym, nic nie wyskoczyło poza. Jest malunek na wczorajszym wątku na końcu