Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Środa 26.11.2025
Re: DayTrading: Środa 26.11.2025
gaz
5k lki
ropa 300 b
SETKA piszesz
yhy dolarowcy zostana wydymani jak zwykle, znam takich po sasiedzku co trzymaja jeszcze $ po 4,90 kupione...... za duzo leszcza juz siedzi w tym szambie
ZZZZZZZZZZZZZZ
Mógłbys juz przestac wymyslac tego typu głupoty po 4,9 trzyma ktos dolary
chyba w twoich snach
po 3,9 czy po 4 no ok 4,2 to jeszzcze uwierze ale bez przesady takich matołow to od dawna juz nie ma po 4,9
na tym rynku
to tak samo jak z tym twoim złotem po 10-15k napisz lepiej co ty jarasz

dolar niestety moze byc w grudniu tanszy wg mnie

bo tego zejscia edka
nizej 1,15 dalej nie zrobił i nie widac by chcial to robic
5k lki
ropa 300 b
SETKA piszesz
yhy dolarowcy zostana wydymani jak zwykle, znam takich po sasiedzku co trzymaja jeszcze $ po 4,90 kupione...... za duzo leszcza juz siedzi w tym szambie
ZZZZZZZZZZZZZZ
Mógłbys juz przestac wymyslac tego typu głupoty po 4,9 trzyma ktos dolary
po 3,9 czy po 4 no ok 4,2 to jeszzcze uwierze ale bez przesady takich matołow to od dawna juz nie ma po 4,9
to tak samo jak z tym twoim złotem po 10-15k napisz lepiej co ty jarasz
dolar niestety moze byc w grudniu tanszy wg mnie
bo tego zejscia edka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
edek
wg zasady graj to co widac a nie to co chciałbys by rynek grał
mały orgr jak ktos umie patrzec to widac
wg zasady graj to co widac a nie to co chciałbys by rynek grał
mały orgr jak ktos umie patrzec to widac
dax
1ktr
sp500
3k
xxxxxxxxx
gaz
3k
ropa
200b
1ktr
sp500
3k
xxxxxxxxx
gaz
3k
ropa
200b
poczekamy zobaczymy.
jak na razie idzie tak jak pisałem wiec udało sie przewidzieć dolarowy wał.
sąsiadka brała dolce po 5taku jak zczeli wał przesiedleńczy z upadliny i dalej to trzyma ale to całkowity mugol. ostrzegałem ją no ale w tv mówią że...
sąsiadka brała dolce po 5taku jak zczeli wał przesiedleńczy z upadliny i dalej to trzyma ale to całkowity mugol. ostrzegałem ją no ale w tv mówią że...
Re: DayTrading: Środa 26.11.2025y
Patrząc na złoto to:
1. Poziom 4k obronił sie jako wsparcie.
2. Poziom 4100 został wybity. Czego naturalnym skutkiem jest dojście do poziomu 4200.
3. Wybicie poziomu 4200 tez bedzie oczywistą oczywistością, bo poziomem decydującym o dalszych wzrostach jest poziom 4241.
4. Jeżeli trwale pokonają 4241 i zrobią z tego poziomu wsparcie to naturalną koleją rzeczy bedzie próba negacji spadkowej świecy D1 z dnia 21.10. czyli podejście na 4390.
5. Z kolei wybicie poziomu 4390 spowoduje dalsza droge up na poziom 4540 a dalej na 4840 i 5289.
6. Po drodze bedą oczywiście mniejsze lub ciut wieksze korekty bo to poziomy z D1
Tak czy siak decydujący o dalszych wzrostach jest poziom 4241 ihmo...... i uważam ze zostanie on wybity.
Ps. Czwartek i piątek zmienione sa godziny handlu ze względu na swieto dziękczynienia w USA.
1. Poziom 4k obronił sie jako wsparcie.
2. Poziom 4100 został wybity. Czego naturalnym skutkiem jest dojście do poziomu 4200.
3. Wybicie poziomu 4200 tez bedzie oczywistą oczywistością, bo poziomem decydującym o dalszych wzrostach jest poziom 4241.
4. Jeżeli trwale pokonają 4241 i zrobią z tego poziomu wsparcie to naturalną koleją rzeczy bedzie próba negacji spadkowej świecy D1 z dnia 21.10. czyli podejście na 4390.
5. Z kolei wybicie poziomu 4390 spowoduje dalsza droge up na poziom 4540 a dalej na 4840 i 5289.
6. Po drodze bedą oczywiście mniejsze lub ciut wieksze korekty bo to poziomy z D1
Tak czy siak decydujący o dalszych wzrostach jest poziom 4241 ihmo...... i uważam ze zostanie on wybity.
Ps. Czwartek i piątek zmienione sa godziny handlu ze względu na swieto dziękczynienia w USA.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ze złotem sprawa jest jasna, kierunek na przyszły rok jest na pewno w górę a poziom na jakim skonczymy zalezy oo wydarzen. W kazdym razie nie wróżę papierowi swietlanej przyszlosci.
Ja zakupy zrobiłem po 4 PLN. Przy 4,75 pozbyłem się 15%. A teraz kiszenie, inflacja przez 3 lata 30%. Biznes z dupy niestety.setka pisze: 26 lis 2025, 06:39 poczekamy zobaczymy.
Grunt, że na akcjach Orlenu prawie 100% do przodu.