Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Czwartek 06.11.2025
Re: DayTrading: Czwartek 06.11.2025
ropa wti
barylek 600
gaz 3k
i na edku dziady wyszli nad 1,15 i chyba po robocie na dolarze
złoto
ja sobie jednak daruje bo nic sie nie dzieje a to nie moja bajka :568
wyrazny brak pomyslu na sukces i w co tu wejsc wiec z boku
:
barylek 600
gaz 3k
i na edku dziady wyszli nad 1,15 i chyba po robocie na dolarze
złoto
ja sobie jednak daruje bo nic sie nie dzieje a to nie moja bajka :568
wyrazny brak pomyslu na sukces i w co tu wejsc wiec z boku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
ropa
Arabia Saudyjska obniża grudniowe ceny ropy dla Azji, gdy OPEC+ zwiększa produkcję
Państwowy koncern Saudi Aramco obniżył w grudniu Oficjalną Cenę Sprzedaży (OSP) swojej flagowej ropy Arab Light dla Azji o 1,20 USD za baryłkę w porównaniu z listopadem, ustalając ją na poziomie premii 1 USD za baryłkę wobec średniej Oman/Dubaj
z drugiej strony
wszyscy o tym wiemy ze cena ropy ponizej 60 przestaje sie ruskim opłacac a jest nizej 60 w zasadzie nawet 65
wiec ktos cos musi zamieszac w garach
/wojenka albo cuśśśśśśśśśśśśś/
z drugiej strony trumpek mowil o 55
jako cel na ten rok
50fb w robocie
tj u mnie 59,70 :
Arabia Saudyjska obniża grudniowe ceny ropy dla Azji, gdy OPEC+ zwiększa produkcję
Państwowy koncern Saudi Aramco obniżył w grudniu Oficjalną Cenę Sprzedaży (OSP) swojej flagowej ropy Arab Light dla Azji o 1,20 USD za baryłkę w porównaniu z listopadem, ustalając ją na poziomie premii 1 USD za baryłkę wobec średniej Oman/Dubaj
z drugiej strony
wszyscy o tym wiemy ze cena ropy ponizej 60 przestaje sie ruskim opłacac a jest nizej 60 w zasadzie nawet 65
wiec ktos cos musi zamieszac w garach
z drugiej strony trumpek mowil o 55
50fb w robocie
tj u mnie 59,70 :
chcialbym zwrocic uwage na fakt ze upadlincy handluja z ruskimi jakby nic sie nie działo, to teatr. takze nie grałbym bajki ze cos tam szkodzi ruskim, to jedna i ta sama strona medalu, przeciwna jestesmy my na dole ktorzy za to placa. tanie surowce niebawem to bedzie wspomnienie jak zloto po 5koła pln.
ropa 700b
jest bdbbb
jest bdbbb