Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Wtorek 07.10.2025
Re: DayTrading: Wtorek 07.10.2025
dożylismy czasów z monty pajtona jak sie na to wszystko patrzy dookoła............
ale jak wszystko nie jest to bez powodu i ten kto to zrozumie wygra.......
tak samo jak wiekszosc nie zrozumiała tego co miałem do powiedzenia na temat $ i złota tak z rok temu może dalej....... dziś już ich tu nie ma
od przełomu dzielą nas już może tygodnie............
jedyne co wam teraz powiem to nie trzymać zadnych srodków na żadnych kontach, niestety brookerskich w szczególności.
no i nie trzymac na chacie tzn pod adresem powiazanym z wami gdziekolwiek kasy ani złota --- beda grabieże służbowe co wiekszych depozytów (patrz jak załatwili "cinkciarza").
a GOLD, jak dobrze se przypomne to tez gadałem jakies pare miesiecy temu ze do konca roku bedzie 17k PLN.... 15k juz jest!
europa idzie na nieswoją wojne, usa wstaje z kolan i kreci tym grajdołem wspolnie z reszta wospów i przy wpomaganiue obcietych knotów. kto na tym zyska a kto straci ? patrz IIWŚW.
ale jak wszystko nie jest to bez powodu i ten kto to zrozumie wygra.......
tak samo jak wiekszosc nie zrozumiała tego co miałem do powiedzenia na temat $ i złota tak z rok temu może dalej....... dziś już ich tu nie ma

od przełomu dzielą nas już może tygodnie............
jedyne co wam teraz powiem to nie trzymać zadnych srodków na żadnych kontach, niestety brookerskich w szczególności.
no i nie trzymac na chacie tzn pod adresem powiazanym z wami gdziekolwiek kasy ani złota --- beda grabieże służbowe co wiekszych depozytów (patrz jak załatwili "cinkciarza").
a GOLD, jak dobrze se przypomne to tez gadałem jakies pare miesiecy temu ze do konca roku bedzie 17k PLN.... 15k juz jest!
europa idzie na nieswoją wojne, usa wstaje z kolan i kreci tym grajdołem wspolnie z reszta wospów i przy wpomaganiue obcietych knotów. kto na tym zyska a kto straci ? patrz IIWŚW.
Oj setka, większość nie zrozumiała, ale Ty mądry jesteś... Dobrze, że Ciebie mamy możemy poczuć się gorsi 

jeden mądry na forum zawsze być musi
dolce
dalej brakuje choc wyjscia z czerwonego klina czyli dalej w kregu zła

dolce
dalej brakuje choc wyjscia z czerwonego klina czyli dalej w kregu zła

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
konsolidacja przez rok bedzie az kazdy zrezygnuje.......
us500 znowu ATH............... złoto kierunek 17k pln do grudnia.
$ ? podzieli los franka, ktory stoi w miejscu od 1,5 roku praktycznie do PLN.
GOLD, najtanszy diler we Wrocku - ponad 15k.
us500 znowu ATH............... złoto kierunek 17k pln do grudnia.
$ ? podzieli los franka, ktory stoi w miejscu od 1,5 roku praktycznie do PLN.
GOLD, najtanszy diler we Wrocku - ponad 15k.
nygus
1,5 ktr
ropa 500baryłek
1,5 ktr

ropa 500baryłek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę