DayTrading: Wtorek 30.09.2025
DayTrading: Wtorek 30.09.2025
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Wtorek 30.09.2025
Bax co myslisz o zlocie patrzac na kolejne serie chyba potencjal sie wyczerpuje.
OK. Jeszcze raz .
Od kwietnia od korekty wywołanej cłami Trampa . Mowię ( trąbie ! ) , że mamy hossę na indeksach . Cel dla Sp500= 7448,
NQ =27287, to sa poziomy do których idziemy!!!
Dopóki ich nie zaliczymy ja nie widzę szans na głębszą korektę/ większy spadek, jak tylko lokalne korekty.
Zdanie zmienię dopiero po zaliczeniu tych poziomow.
Tam będę grał S i to solidne.
To co było ostatnio, to tylko zaklejenie dziury z rolowania . Nie liczyłem na nic więcej Bax. Żadnych MARZEŃ !! Zaklejenia dziury i zamknięcie świecy miesięcznej z knotem od góry. I pisałem tez, ze bedzie to robione bez pośpiechu , pod kontrola , bez paniki żeby wodospadów nie robić. Nie zeszli tam gdzie planowałem , a planowałem zejście o 100pkt nizej na 24300.
Ale ok , to juz historia.
Od kwietnia od korekty wywołanej cłami Trampa . Mowię ( trąbie ! ) , że mamy hossę na indeksach . Cel dla Sp500= 7448,
NQ =27287, to sa poziomy do których idziemy!!!
Dopóki ich nie zaliczymy ja nie widzę szans na głębszą korektę/ większy spadek, jak tylko lokalne korekty.
Zdanie zmienię dopiero po zaliczeniu tych poziomow.
Tam będę grał S i to solidne.
To co było ostatnio, to tylko zaklejenie dziury z rolowania . Nie liczyłem na nic więcej Bax. Żadnych MARZEŃ !! Zaklejenia dziury i zamknięcie świecy miesięcznej z knotem od góry. I pisałem tez, ze bedzie to robione bez pośpiechu , pod kontrola , bez paniki żeby wodospadów nie robić. Nie zeszli tam gdzie planowałem , a planowałem zejście o 100pkt nizej na 24300.
Ale ok , to juz historia.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Inaczej: na indexach zacznie się walić jak już wszyscy będą na soczystych longach.
GOLD: tak widać że potencjał sie wyczerpuje, sa nawet tacy co szortuja złoto dlatego hossa sie dopiero rozkręca. Swiat drukuje i nikt tego chłamu już nie kupuje wiec gdzie popłynie papier ? Złoto kierunek 5000 $ potem odpoczną. Tu bedzie nieustanny wzrost bo konczy sie era papieru. Ja mam reala ze srednia niżej 10k pln i niestety dolara ale kupiony w cenie papieru do podcierania tyłka.
GOLD: tak widać że potencjał sie wyczerpuje, sa nawet tacy co szortuja złoto dlatego hossa sie dopiero rozkręca. Swiat drukuje i nikt tego chłamu już nie kupuje wiec gdzie popłynie papier ? Złoto kierunek 5000 $ potem odpoczną. Tu bedzie nieustanny wzrost bo konczy sie era papieru. Ja mam reala ze srednia niżej 10k pln i niestety dolara ale kupiony w cenie papieru do podcierania tyłka.
Narracja to co innego niz konkretna kasa ktora gra na futures wg mnie 4000 i korekta albo konsola . Chyba ze jakies jaja z Tajwanem szykuja .
i tak bez powodu sobie rosną od roku pionowo ? pomysl.
nigdy tak nie bylo na metalach. niebawem banknotami sobie podetrzesz tyłek. i to szybciej niz wiekszosc mysli. banksterka szykuje resecik kont. otumaniony lud kupi wszystko co im podrzuca byle sprawca byl putin. cyferki z kont poznikaja a za to dostana nowiutkie cdbc......... tylwe ze z terminem waznosc np.
https://stooq.pl/n/?f=1710954
nigdy tak nie bylo na metalach. niebawem banknotami sobie podetrzesz tyłek. i to szybciej niz wiekszosc mysli. banksterka szykuje resecik kont. otumaniony lud kupi wszystko co im podrzuca byle sprawca byl putin. cyferki z kont poznikaja a za to dostana nowiutkie cdbc......... tylwe ze z terminem waznosc np.
https://stooq.pl/n/?f=1710954
Taktez moze byc ale ciekawe co na to Bax , obserwuje go chyba 6 czy 8 lat on ma czarodziekjska kule z zachodu .hehe Wie szybciej niz normalni gracze . Pzdr dla Baxa
ok
to moze dzisiaj zaczne od gazu
13k robi
zas co do nygusa
ja dalej jestem za opcja 24k a potem do gory
bo ten spadek co byl to jak pierdniecie trumpka 500pkt na us 100 to jak setka na sapie czyli pryszcz po takich wzrostach
złoto to samo 4ki tak łATWO NIE ZROBIA
to moze dzisiaj zaczne od gazu
13k robi
zas co do nygusa
ja dalej jestem za opcja 24k a potem do gory

bo ten spadek co byl to jak pierdniecie trumpka 500pkt na us 100 to jak setka na sapie czyli pryszcz po takich wzrostach
złoto to samo 4ki tak łATWO NIE ZROBIA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2025, 09:45 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Na ropie jest podobno najwiekszy s od 10 lat jesli nie bedzie short sqeezu to ponizej 50 poleci .
50 ROPKA TO ZABOLI RUSKICH czyli wymysla szybko jakas wojenkegrey622 pisze: 30 wrz 2025, 09:33 Na ropie jest podobno najwiekszy s od 10 lat jesli nie bedzie short sqeezu to ponizej 50 poleci .
choc piekne by były ele z tego poziomu
ale na razie 60 to maks

a co do zlota
to sa w tej tzw formacji szczytowaj a jaki bedzie szczyt to haj go wie ida wyraznie po fbo na razie
tu to na razie mozna tylko wrozyc bo moga isc na 4 moga ale nie musza i poki jakiejs korekty nie ma to i kierunek jest dalej tylko uppppppp
161,8fb jest na 3806 chyba i rynek to wywalił

z zasiegu falki cel jest 4022,3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2025, 10:49 przez baxik, łącznie zmieniany 3 razy.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę