Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
DayTrading: Wtorek 23.09.2025
Re: DayTrading: Wtorek 23.09.2025
us500 gały wychodza z orbit co ? cel 10 000.
Zapomniałem dodac o najwazniejszym piszac ze u najtanszego dilera we Wrocku złoto jest po 14k już - monet BRAK.
a $ dzis pocałuje 4,48 pewnie.
a $ dzis pocałuje 4,48 pewnie.
dolar wyzej 3,6
juz ma obowiazek trzymac ramęęęęęęęęęęęeeeeeee
gaz
17k lki
cos robic trzeba
no i ropka by nie było nudy
500b lki

juz ma obowiazek trzymac ramęęęęęęęęęęęeeeeeee

gaz
17k lki
cos robic trzeba

no i ropka by nie było nudy
500b lki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
za duzy spokoj jest......... JESZCZE. na razie zyd morduje sasiadow jak skoncza to sie zacznie wlasciwy etap.
Do konca roku złoto bedzie po 20 000 cebulionów za uncje. a dolar ? nie mam wizji, blokada.
jak uderza w Iran co jest kwestia niedlugiego czasu to ropa wyskoczy poteznie moze nawet byc wyzej 100$.
Do konca roku złoto bedzie po 20 000 cebulionów za uncje. a dolar ? nie mam wizji, blokada.
jak uderza w Iran co jest kwestia niedlugiego czasu to ropa wyskoczy poteznie moze nawet byc wyzej 100$.
to poprawka
ropka wti
znowu 500 lki
ropka wti
znowu 500 lki
ropka wti
znowu 500 lki
[/quote]
ropka 300b
i jeszcze
200 lki ropka
gaz 20k lki
znowu 500 lki
[/quote]
ropka 300b
i jeszcze
200 lki ropka
gaz 20k lki
złoto do konca roku 5200.
trzymajce dalej papier, obudzicie sie z niczym.
ropa 120 tak na poczatek.....
$ ? qwa nie wiem !! ale wiem jedno trzymanie sie go było i chyba jednak jest poważnym błędem
i tak jak pisałem wczesniej, na słaby PLN nie ma co liczyc bo teraz co juz widac beda trabic jaka to jestesmy potega militarna, przemyslowa i finansowa i pchac nas jako frajerow na rzeź wojenna za cude interesy... juz buduja nastroje nacjonalisttczne po to jest ten sutener w roli pajaca postawiony... takze to jeszcze potrwa troche niestety dla posiadaczy dolara po 4,20 hehehe........... było mnie sluchac ale nie lepije opluć
TO MACIE ZA SWOJE gnojki
trzymajce dalej papier, obudzicie sie z niczym.
ropa 120 tak na poczatek.....
$ ? qwa nie wiem !! ale wiem jedno trzymanie sie go było i chyba jednak jest poważnym błędem

i tak jak pisałem wczesniej, na słaby PLN nie ma co liczyc bo teraz co juz widac beda trabic jaka to jestesmy potega militarna, przemyslowa i finansowa i pchac nas jako frajerow na rzeź wojenna za cude interesy... juz buduja nastroje nacjonalisttczne po to jest ten sutener w roli pajaca postawiony... takze to jeszcze potrwa troche niestety dla posiadaczy dolara po 4,20 hehehe........... było mnie sluchac ale nie lepije opluć
TO MACIE ZA SWOJE gnojki

taka nuda na tym fx ze chyba pora na pauze
nara
setka rozumiem ze masz dolce po 4,2
przyznaj sie choc raz bo przeciez nie pisałbys tyle o tym dolarze
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gaz skrot do 14k
nara
setka rozumiem ze masz dolce po 4,2

przyznaj sie choc raz bo przeciez nie pisałbys tyle o tym dolarze

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gaz skrot do 14k
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 14:10 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
NatGas załadowany po 2,78 

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".