DayTrading: Środa 10.09.2025

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
Elek
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 10.09.2025

Post autor: Elek »

Setka zaraz znowu będziesz płakać a ja trzymam dolce i wymienię po min 3.95, mam czas. Widzę, że sodówka uderzyła do głowy. Obarajnogi dolarowe, uśredniać do vivusa? Masz problemy i jak sam się z nimi nie uporasz to są specjaliści, spróbuj.

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Post autor: setka »

nic wam nie da juz opluwanie i wyzwiska bo daliscie sie urobic jak dzieci... 3,95 to tu nie bedzie nawet jak sam wolodymiir wjedzie tu na czołgu, nie widzisz w jakim universum sie to wszystko odbywa ? no raczej nie widzisz.......... edek przy gornej granicy duzego kanału i to wasza ostatnia deska ratunku, jak wyjdzie góra to koniec nadzieji.... uwazam ze teraz nie wyjdzie sie cofnie ale w dluzszym terminie to $ jest skonczony.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

setka ile moczysz na tej swojej pozycji dolarowej na dziś :!: :!: :!: :P
bo dolary mozna bylo od lipca tyle razy kupic ile kółek pokazuje na wykresie
i byc zarobiony na dzis a na pewno nie tracic :568: zakup w ok 3,6 to dalej bdb zakup :!: :!: :!:

a pisanie tu o jakiejs bzdurnej wojnie :!: to tylko pozywka dla debili :!: :!: :!:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
juz tu pisalem z 10 razy zakup dolara w ok 3,6 na razie bardzo bezpieczny :idea: :idea: :idea:
propozycja kupna dolara była czerwcu lipcu i kto kupil to juz towar przerobiony i moze sobie dolar spadac bo i tak bedzie do przodu :idea:
bo mozna bylo pocz sierpnia oddac wyzej 3,73 bez problemu :568: i se kupowac w ok 3,6 bez problemow i sprzedwac do znudzenia całe sierpien i wrzesien na kilka groszy
wiec pisanie o moczeniu na dolarze to piszesz pewnie o sobie jak zwykle :568:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Awatar użytkownika
setka
Maniak
Maniak

Post autor: setka »

ja nic nie trace wrecz przeciwnie za to ci co mysleli ze dolar bedzei wyzej 4 to sie przejechali i teraz sobie poczekaja......
ja mam CHF i złoto z czego 70% to drugie.... i jestem duzo do przodu........... pragne tylko przypomniec ze mnie wysmiewano jak pisałem ze dolar to zadna inwestycja.... a to mam w usd/chf longa to jest nic, 1.5 lota.......... no to czekamy na to 3,90 hłhłe

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: baxik »

setka pisze: 10 wrz 2025, 22:22 ja nic nie trace wrecz przeciwnie za to ci co mysleli ze dolar bedzei wyzej 4 to sie przejechali i teraz sobie poczekaja......
ja mam CHF i złoto i jestem duzo do przodu........... pragne tylko przypomniec ze mnie wysmiewano jak pisałem ze dolar to zadna inwestycja....
a gdzie tu takich masz co mysla o dolcu wyzej 4zeta :568: to przeszłosc
tu juz nikogo nie ma na tym forum operujacego dolcami realnie bo na fx sie nie opłaca :?: :?: :?: :568:
chyba tylko ja ha ha ha
facet granie na fx przy tych dzwigniach i spredach na eur/dol i na usd/pl teraz to tylko dla zabawy dzieciakom czy zielonym :!:
albo takim specom za dyche co tu czasem sie madrząąąąąąąąąąąą :P
dolar wyzej 4bedzie :568: :568: :568: ale nie w tym roku
Konczac zloto moze zarobiles :568:
szwajcar na razie dpa blada nie zarobek :568:
ja na gazie lki na ski i z/s tłuke codziennie na plus
reszte trenuje dt dla sportu i tyle NARA
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć

Zablokowany