DayTrading: Środa 10.09.2025
Re: DayTrading: Środa 10.09.2025
Setka zaraz znowu będziesz płakać a ja trzymam dolce i wymienię po min 3.95, mam czas. Widzę, że sodówka uderzyła do głowy. Obarajnogi dolarowe, uśredniać do vivusa? Masz problemy i jak sam się z nimi nie uporasz to są specjaliści, spróbuj.
nic wam nie da juz opluwanie i wyzwiska bo daliscie sie urobic jak dzieci... 3,95 to tu nie bedzie nawet jak sam wolodymiir wjedzie tu na czołgu, nie widzisz w jakim universum sie to wszystko odbywa ? no raczej nie widzisz.......... edek przy gornej granicy duzego kanału i to wasza ostatnia deska ratunku, jak wyjdzie góra to koniec nadzieji.... uwazam ze teraz nie wyjdzie sie cofnie ale w dluzszym terminie to $ jest skonczony.
setka ile moczysz na tej swojej pozycji dolarowej na dziś

bo dolary mozna bylo od lipca tyle razy kupic ile kółek pokazuje na wykresie
i byc zarobiony na dzis a na pewno nie tracic
zakup w ok 3,6 to dalej bdb zakup

a pisanie tu o jakiejs bzdurnej wojnie
to tylko pozywka dla debili

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
juz tu pisalem z 10 razy zakup dolara w ok 3,6 na razie bardzo bezpieczny
propozycja kupna dolara była czerwcu lipcu i kto kupil to juz towar przerobiony i moze sobie dolar spadac bo i tak bedzie do przodu
bo mozna bylo pocz sierpnia oddac wyzej 3,73 bez problemu
i se kupowac w ok 3,6 bez problemow i sprzedwac do znudzenia całe sierpien i wrzesien na kilka groszy
wiec pisanie o moczeniu na dolarze to piszesz pewnie o sobie jak zwykle

bo dolary mozna bylo od lipca tyle razy kupic ile kółek pokazuje na wykresie
i byc zarobiony na dzis a na pewno nie tracic

a pisanie tu o jakiejs bzdurnej wojnie

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
juz tu pisalem z 10 razy zakup dolara w ok 3,6 na razie bardzo bezpieczny

propozycja kupna dolara była czerwcu lipcu i kto kupil to juz towar przerobiony i moze sobie dolar spadac bo i tak bedzie do przodu

bo mozna bylo pocz sierpnia oddac wyzej 3,73 bez problemu

wiec pisanie o moczeniu na dolarze to piszesz pewnie o sobie jak zwykle

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
ja nic nie trace wrecz przeciwnie za to ci co mysleli ze dolar bedzei wyzej 4 to sie przejechali i teraz sobie poczekaja......
ja mam CHF i złoto z czego 70% to drugie.... i jestem duzo do przodu........... pragne tylko przypomniec ze mnie wysmiewano jak pisałem ze dolar to zadna inwestycja.... a to mam w usd/chf longa to jest nic, 1.5 lota.......... no to czekamy na to 3,90 hłhłe
ja mam CHF i złoto z czego 70% to drugie.... i jestem duzo do przodu........... pragne tylko przypomniec ze mnie wysmiewano jak pisałem ze dolar to zadna inwestycja.... a to mam w usd/chf longa to jest nic, 1.5 lota.......... no to czekamy na to 3,90 hłhłe
a gdzie tu takich masz co mysla o dolcu wyzej 4zetasetka pisze: 10 wrz 2025, 22:22 ja nic nie trace wrecz przeciwnie za to ci co mysleli ze dolar bedzei wyzej 4 to sie przejechali i teraz sobie poczekaja......
ja mam CHF i złoto i jestem duzo do przodu........... pragne tylko przypomniec ze mnie wysmiewano jak pisałem ze dolar to zadna inwestycja....

tu juz nikogo nie ma na tym forum operujacego dolcami realnie bo na fx sie nie opłaca

chyba tylko ja ha ha ha
facet granie na fx przy tych dzwigniach i spredach na eur/dol i na usd/pl teraz to tylko dla zabawy dzieciakom czy zielonym

albo takim specom za dyche co tu czasem sie madrząąąąąąąąąąąą

dolar wyzej 4bedzie

Konczac zloto moze zarobiles

szwajcar na razie dpa blada nie zarobek

ja na gazie lki na ski i z/s tłuke codziennie na plus
reszte trenuje dt dla sportu i tyle NARA
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę