Ale ze co ? Nie bardzo łapie o co chodzizakaven pisze: 14 sie 2024, 18:46 Navik, uświadomiłeś mi że w nieświadomości wielkiej byłem bo cmyrkałem kakało...a je się smyrkaLuźna guma ofc
![]()
VIX w pandemii i kakao w El Nino.navik pisze: 14 sie 2024, 19:18Ale ze co ? Nie bardzo łapie o co chodzizakaven pisze: 14 sie 2024, 18:46 Navik, uświadomiłeś mi że w nieświadomości wielkiej byłem bo cmyrkałem kakało...a je się smyrkaLuźna guma ofc
![]()
![]()
Kakao to bandzior jak nie wiem co. Największy zbój z jakim miałem styczność na fx.
I nie mam pomysłu na niego ( co mnie wkurza ) . Bo nie wiem czy pójdą w górę domykać tą luke czy jednak w dol![]()
Kiedyś napisałem, że też cmyrkam kakao a Ty napisałeś że smyrkasz, myślałem że to złośliwośćnavik pisze: 14 sie 2024, 19:18Ale ze co ? Nie bardzo łapie o co chodzizakaven pisze: 14 sie 2024, 18:46 Navik, uświadomiłeś mi że w nieświadomości wielkiej byłem bo cmyrkałem kakało...a je się smyrkaLuźna guma ofc
![]()
![]()
Kakao to bandzior jak nie wiem co. Największy zbój z jakim miałem styczność na fx.
I nie mam pomysłu na niego ( co mnie wkurza ) . Bo nie wiem czy pójdą w górę domykać tą luke czy jednak w dol![]()
Pani profesorka, dzień dobryAnomalia pisze: 14 sie 2024, 19:38VIX w pandemii i kakao w El Nino.navik pisze: 14 sie 2024, 19:18Ale ze co ? Nie bardzo łapie o co chodzizakaven pisze: 14 sie 2024, 18:46 Navik, uświadomiłeś mi że w nieświadomości wielkiej byłem bo cmyrkałem kakało...a je się smyrkaLuźna guma ofc
![]()
![]()
A przed nami El Nina![]()
Pomysł? Poczekać do następnego sezonu![]()
Już nie, ale dzień dobry!
Niue ma żadnej luki, to rolowanie.navik pisze: 14 sie 2024, 19:18Ale ze co ? Nie bardzo łapie o co chodzizakaven pisze: 14 sie 2024, 18:46 Navik, uświadomiłeś mi że w nieświadomości wielkiej byłem bo cmyrkałem kakało...a je się smyrkaLuźna guma ofc
![]()
![]()
Jakoś nie bardzo widzę powód do takiej korelacjizakaven pisze: 14 sie 2024, 19:59 Kaśka kiedyś patrzyłem na korelację vixa z innymi instrumentami...ale skutecznie mnie tego oduczyli.![]()