baxik pisze: 19 lip 2022, 13:44
baxik ale tak już na razie pomijam ilość pozycji, pewnie to z tym związane jest ze zawierasz lki i eski w jakis sposób przechodzisz do rentowności z ogółu
zauwazyłem cos innego
otóz wyłapałes korekte w ruchu wzrostowym
nie wystarczyło by jedna góra dwie pozycje?
bo prawie idealne weszłeś
po co tyle tych transakcji
odpowiedz na twoje pytanie jest w zasadzie tutaj bo pisalem ci juz na dt to ja przygotowuje grunt a uderzam tu
br gl
https://iv.pl/image/poz-zamkniete-ropa.GIq4vx7
zostaly 3dobre ski i w zasadzie tu skonczona w 70 procentach robota cel mam nizej 90 wiec nie zawracam sobie glowy co
dalej i na razie lki mnie na glownym nie interesuja bo mam do zamkniecia z/s wyzej 3k
rozrzut na wejsciu w ski byl minimum 1duzy punkt bo niestety mozesz sobie zakladac jakis poziom a rynek pojdzie oczko wyzej i gorzej bo czasem przynajmniej 2
ja tak kontroluje moc wejscia by byc zawsze z gorki nawet jak przy tym troche trace
pisalem te cene wyzej 100 chyba z tydzien temu juz weszli dzis i ok mam ski
a robota to wiesz sam wprawe trzeba niestety wycwiczyc na tych slynnych dpo godz a ja ich troszke mam
[/quote]
Baxik chciałem zrozumieć, albo ja jakis nie kumaty albo nie odpowiadasz mi na pytania
-pytam o pozycje że jest ich dużo Ty pokazujesz mi nastepne konto na którym tyle samo pozycji
pytałem tylko o ilość , ILosc pozycji
nie o to ze masz brokera głównego i pomocniczego gdzie przygotowujesz sie do otwarcia innych pozycji
dla mnie to ważne, nie chcesz odpowiedzieć to nie
Co do tego pokazania konta ponad 100k
czy zauwazyłes ze ludzie pokazuja tu otwarte pozycje na wykresie? nie pozycje i ich stan