MAM
DAX NIZEJ 13200
US100 NIZEJ 13100
czekam na jakies okazje bo mam sporo depo pustego
a w sumie jeszcze jakby cosik wpadlo okazyjnie to chetnie znikne zwlaszcza z dt bo juz ciut tymi lkami jestem zmeczony
troche zaluje ze nie gralem jak na ropie w obie strony ale zycie uczy
trzymac sie ramek choc na m15 narka
ski na dolcach tyz mam nowe
DayTrading: Piątek 04.03.2022
Re: DayTrading: Piątek 04.03.2022
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
4.5 to niemal pewne a dalej to zalezy czy banderoza dostanie w weekend odczuc nowoczesna bron + czernobyl wisi i czeka w kolejce.
No to edek poleciał, drabinka oczekujących weszła, ale jakoś nie do śmiechu
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
NBP śpi? Albo zaraz się okaże że podniosą stopy o 1% w trybie pilnym.
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Był strzał w górę ale chyba tylko po to żeby wyciąć SL na krótkich.gregorio99 pisze: 04 mar 2022, 09:56 Przypominam, o 14.30 są nonfarmy, uważajcie co by po łapkach nie dostać!
Nie wiem jak Wam ale mi to wygląda na dłuższy trend spadkowy.
No w końcu jest wojna.....
"Brak pieniędzy jest źródłem wszelkiego zła" - Mark Twain
przy ciagle spadajacym edku NBP TEZ NIE CHCE SIE PAKOWAC NA MINE iza darmo waluty inne dolce eur oddawacP4W3L pisze: 04 mar 2022, 15:21 NBP śpi? Albo zaraz się okaże że podniosą stopy o 1% w trybie pilnym.
zaatakuje od razu na 20 pkt jak edzio sie wrocia
teraz moze to zrobic tez na rynku ANGOLI a nie tylko na naszym

narazie 4,47xx zlapali i tyle im starczy chyba ja ssssssssssycze

Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
dolce bez szalenstw jeszcze
https://zapodaj.net/ea2802d6f2200.jpg.html
https://zapodaj.net/ea2802d6f2200.jpg.html