Los cablos - https://invst.ly/vl5r7 - w kanale, powinien spadać stąd. Oczywiście w dół.
3majcie się
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
usdmxn - https://invst.ly/vl5u1 - jeśli zleci na wsparcie to może można zagrać. Na razie w kanaliku.
Udanego dnia
wojtalo pisze: 30 lip 2021, 07:41
No i ch, nie trafiłem znowu. Ludzie na forum, przestańcie oszukiwać i pomóżcie! Mam L po 1,1892. Kupiłem bo rosło. Co teraz???
navik
Niestety wiekszosc traderow nie ma pojecia jak przy swej dzwigni pozycjonowac by grac TZW bezpieczny trading
Jaa to sobie policzylem ze przy tym depozycie ktory mam i przy tej dzwigni /1do100
moge ogarnac 2-kami /wielk pozycji/okolo 300 pipow spadku zas 3kami tak 250
stawiajac pozycje co 15-20pipow w sumie nie robiac nic
i to ledwo by ruszylo 60proc mojego depozytu
ja gram jeszcze dt i robie skroty tak by miec pozycje z dołu
Takze sumujac ja gram bardzo bezpieczna piramidke w zasadzie bez wiekszego ryzyka
Wiadomo moglaby wyjsc wtedy z/s nawet minus 10k euro/ ale tylko na tablicy?/
Bo liczy sie pozycja zamknieta a nie ta ktora widac/ czesto mam 2k eur straty jak zaczynam pozycjonowac i co z tego nic to nie znaczy no moze wiecej roboty na dt
konkret jest ten sam
mam teraz 7elek i jak mi sie uzbiera z 15 czy z 20 elek to powinienem sie zaczac interesowac
co dalej robic a na razie ide pobiegac
i to jest ta dosadna roznica miedzy twoim pozycjonowanie a moim
ja moge stawiac pozycje czesto w ciemno lki np /wazne by urosl indeks /
ty i wielu innych musicie bawic sie w slki lub gasic pozycje z tzw ręki
ja moge gasic ale nie muszę
NAVIK takze twoje nie szalej
to nie obraz sie brzmi dla mnie smiesznie
postawilem 1lot na pozycji /powiedzmy/
a mogę spokojnie postawic 5lotow czy n lotow maksa nawet 10
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ostatnio zmieniony 30 lip 2021, 08:25 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
wojtalo pisze: 30 lip 2021, 07:41
No i ch, nie trafiłem znowu. Ludzie na forum, przestańcie oszukiwać i pomóżcie! Mam L po 1,1892. Kupiłem bo rosło. Co teraz???
Ludzie na forum, przestańcie oszukiwać i pomozcie
a ktos tu sygnalizował wzrosty na edku
bo ja pisalem o korekcie i nie tylko ja ale wiekszosc
edek ska https://zapodaj.net/4592eacf0d540.jpg.html
2l z 1,1984 z/s wyzej 200 eur
Ostatnio zmieniony 30 lip 2021, 08:35 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.