Mysle ze to nie zabawa a swiadome załozenie i gra bez tzw wiekszego ryzyka ? za to tez graty
Bo kazdy z nas umie liczyc ze majac 10k depo moglbys podwoic dobre wejscie w pozycje itd a
i duzo latwiej zwiekszyc wtedy depo do 20 k ale i straty tez moga byc wieksze?
bo to gra w 2 strony
te miliony chodza po glowie WIELU z was
bo np R,Z ugral powiedzmy
milion czy 3 nie wazne
w 3 dni ale to mrzonki i wg mnie chory styl grania
bez ZALOZENIA a tylko na rympał ale kazdy gra jak lubi zas jesli zarabia to ok niech tak dalej gra
dla mnie to bardzo zly przykład grania zwłaszcza dla poczatkujacego
Dlatego ja tez zaczałem grac od 10k eur bo taka suma mnie nie poraza a gram bezpiecznie i za dawno zarobiona kase a im masz wiecej tym bardziej cię kusi by uderzac mocniej czy nawet za cale depo
Wole te srednia kase zarabiac niz zostac nagle bankrutem a w tym roku juz mi sie zdarzalo by na wekend zostawiac pozyce przekraczajace wyraznie połowe depo teraz mi to nie grozi juz bo zaczalem grac 10k tylko
i to nie wazne ze mam teraz sporo wiecej , bo to obrocona kasa i obrobiona
Moj wolny czas na DT codziennie a Twoj to dwa inne swiaty i to podstawa
ja lipcowy plan wyraznie przekroczylem i jedynie interesuje mnie wiadomo zarabiac ale tez nie złapac znowu jakiejs miny /jak ostatnio na us30 i tyle
i wlasnie zastanawiam sie czy jak rynek sie w miare dobrze otworzy nie zrobic bp lub nie skasowac z 70-80 procent pozycji jutro i nie jest to az takie wazne ,ze te pozycje moga dac lepszy zysk , bo to co w kieszeni to juz jest moje /mam 600 eur na plusie teraz jeszcze a to nie sa drobiazgi a realny zysk dla mnie oki
ale o tym pewnie napisze rano jak sie juz wyśpię
I szanuj zyski bo wyzej 2koła zł to dalej nie jeden tyle w miesiac zarabia lub nie wiele wiecej
a ty zrobiles to w dzien czy dwa
a porownuja do mnie to ja mam 20 razy depo wieksze teraz
to umiesz liczyc TO kto tu dobrze zarobil
eot
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora