to nie fart to Wyższa Szkoła Hazardu / Spekulacji Forexowej
DayTrading: Piątek 23.07.2021
Re: DayTrading: Piątek 23.07.2021
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
ja juz zostaje na skach i na nq i na us30 /lki juz nie mam bo po co mi
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
ja założeń nie zmieniam do konca dnia lub sl .
założenie głowne to negacja poprzedniej W1 - nie po to pchali cały tydzien w góre zeby w piątek zwalic na pysk wszystko
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
Ulica poskupowała teraz edka po danych, wiec jeszcze będą zwodzic, jak się da. Możliwa nadbitka wsparcia tak jak mówiłem, ale fajnie jakby jednak swiece dzienna wyciągnęli na 1,177.
navik
koko spoko
natłuklem na nasdgu tych eskach i lkach na tym spadku tyle sianka ze moge postawic mocna eske w ciemno
spadli do 940 i w gore wciagu godz dla mnie to oki
ja w lipcu gram na spadki i na wykresy nie patrze jako motywacja kierunku
w sierpniu mozemy grac nawet na 16k wtedy ja tez byk
koko spoko
natłuklem na nasdgu tych eskach i lkach na tym spadku tyle sianka ze moge postawic mocna eske w ciemno
w sierpniu mozemy grac nawet na 16k wtedy ja tez byk
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Radziłbym jednak patrzec na wykresy grając S na NQ bo jezeli zamkniemy W1 powyżej 15k to mogą zrobic z depo miazgeXAB pisze: ↑23 lip 2021, 16:38navik
koko spoko
w sierpniu mozemy grac nawet na 16k
S&P nowe ATH
Ostatnio zmieniony 23 lip 2021, 16:43 przez navik, łącznie zmieniany 1 raz.
Wojtalo trzymaj sie! Do jakiego poziomu starczy ci tlenu? Masakra jak to wygląda na d1
PiS forever
Zamykam na 1,1710. Z duuuuużą stratą.
pzdr
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
w.
/nie jestem poważnym traderem, więc proszę nie brać moich sugestii na poważnie.../
navik z mojego depo nie ma szans by kilka malych esek zrobilo mi miazge
latwo odczytac jaki ja mam na te chwile procentowo poziom zabezpieczenia
i w sumie mi to z,,, i juz powiewa czy rynek urosnie czy spadnie 5k procent
niech nawet ten nq zrobi 15060 czy 15100 dzis pasi
ZROBILEM OD 5 LIPCA WYZEJ 33K EUR Z 10 K eur
procentowo super a dzis wyzej 1k eur tez weszlo do saku
pozycje otwarte
1lka edek i 2ski nq i us30
https://zapodaj.net/499d41257b98f.jpg.html
udanych zysk mnie forex dzis juz nie interesuje pap ja imprezuje
latwo odczytac jaki ja mam na te chwile procentowo poziom zabezpieczenia
i w sumie mi to z,,, i juz powiewa czy rynek urosnie czy spadnie 5k procent
niech nawet ten nq zrobi 15060 czy 15100 dzis pasi
ZROBILEM OD 5 LIPCA WYZEJ 33K EUR Z 10 K eur
procentowo super a dzis wyzej 1k eur tez weszlo do saku
pozycje otwarte
1lka edek i 2ski nq i us30
https://zapodaj.net/499d41257b98f.jpg.html
udanych zysk mnie forex dzis juz nie interesuje pap ja imprezuje
może teraz? Chyba nie. OK, można zapomnieć o edku do środy. To jakaś paranoja, z jaką nie miałem jeszcze do czynienia. Generalnie ostatni raz gram na edku, poje.ana para. Nie dająca nic w DT, 2 tygodnie gadania, jebamia o tym czy to już, czy łaskawie jeszcze kurła trzeba czekać. Strata czasu. Inne pary weźmy na tapetę.... Kermit Ty od 2 tygodni czekasz ? Nic nie zarabiasz?
PiS forever