a moja odpowiedź 12.20,
nie raz wygrałem i nie raz przegrałem flaszkę i traktuję to w kategoriach zabawy ale jeżeli uważasz że coś jest nie fair możemy zaniechać, naprawdę nie ma problemu.
a moja odpowiedź 12.20,
zobaczymy... 60 pipsow pewnie nie ale az tyle tez nie potrzebuja...30 wystarczyloby na koniec tygodnia. Patrze na index dolara i zastanawiam sie sam co wymysla w ciagu najblizszych 2-3h
Linia którą rysowałem rano cały czas aktualna:
Co znaczy technicznie na wykresach tego nie widac? Jestesmy w strefie wsparcia tygodniowego. Zakladalem zjazd od 1.22xx do 1.18-1.19xx potem korekte i dalej do 1.17xx-1.18. Plan byl pod trojkat z dziennego tak u mnie ulozony i tego planu sie trzymam. Nie widze powodu zeby go zmieniac. Zakladam ze wybicie nastapi pod koniec sierpnia wiec wszystko co w dolnej czesci trojkata podkupuje, im blizej gornej bandy to sprzedaje... W którą strone jest trend główny chyba też widac technicznie na wykresie poniżej - czy nie?
Pisałeś tylko o 1.1930 i zarzekałeś że niżej nie ma opcji po czym jednak w kolejnym poście dodałeś że uśredniasz kupując poniżej 1.1900 i że tak w ogóle to masz SLa na pół wykresu no ale mniejsza. Whisky w barku mam pod dostatkiem Byle Ci wróciłoKermit pisze: ↑18 cze 2021, 12:58to musisz mi pokazac ten szybki strzal na kilkadziesiat pipsow ponizej 1.19 bo chyba przegapilem. I 1.1760 tez nie widzialem a pisalem wyraznie ze jest zwierzak i najpierw 100-150 pipsow do gory zanim polecimy na 1.1760 - i nadal sie tego trzymam. Pisalem wczoraj o L z poziomow 1.1930 i 1.1892. Nic sie nie zmienilo.