DayTrading: Piątek 22.01.2021
Re: DayTrading: Piątek 22.01.2021
Pod rozwagę:

Mysle ze sytuacja sie zmienila i to trzeba tez brac pod uwage

tylko z usa a czy tylko

nie zakladam zbyt duzych spadkow /nie przy tej cenie i nie w tym kwartale
podalem 2wykresy
https://iv.pl/image/sp500.GtQOh2Y
dla mało widzacych żołte to ski
poziomy wsparc
po lewej na m30 to na dzis ok 3790

po prawej na m5 tu 3837--30-23-20 widac
nie bylem przy zamknieciu bobym pewnie skrocil
a zalozenie to byloby super gdyby zeszli ze 100 pipsow od szczytu

a ja na pewno bylbym juz wtedy chyba na grubszych elkach pap
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
eur/dol
tu szkoda cos zakładac i dopoki sie rynek nie zdecyduje pykanie w ramkach ktore czasem w cisgu dnia sie zmieniaja / zakladam spadek ale juz od tak dawna ze szkoda cos rysowac
1,21 z dolu a z gory 1,22 i tyle temat
https://iv.pl/image/edek.GtQO7M7
zas co do indeksow to narazie to co zwykle czyli mozliwe wieksze spadki /to zakladam choc mocno w ski nie uderzylem tym razem/
ale wg mnie spadac to do konca mca i wtedy bede moze juz szukał elek lub wczesniej
od 5lutego DRUKARKI i wolna hamerykanka
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
SWIEZY
SZYKUJ porzadny setup to wreszcie zobaczysz te miliony i spiesz sie bo ja na demo gram do 4baniek
i raczej odpuszczam ha ha ha
to gierki i zabawa na demo?????????????????????????
https://iv.pl/image/demo.GtQODcE
CO Tu pisac WSZYSTKO WIDAC a czas mam do 8lutego czyli pryszczyk bo jest 3,6banki juz
choc to rynek i moze byc przy tych 200 -500 lotach lotach roznie hmm
na poczatku stycznia pisalem ze z 2baniek w miesiac zrobie 4 reszte widac
tu szkoda cos zakładac i dopoki sie rynek nie zdecyduje pykanie w ramkach ktore czasem w cisgu dnia sie zmieniaja / zakladam spadek ale juz od tak dawna ze szkoda cos rysowac
1,21 z dolu a z gory 1,22 i tyle temat
https://iv.pl/image/edek.GtQO7M7
zas co do indeksow to narazie to co zwykle czyli mozliwe wieksze spadki /to zakladam choc mocno w ski nie uderzylem tym razem/
ale wg mnie spadac to do konca mca i wtedy bede moze juz szukał elek lub wczesniej
od 5lutego DRUKARKI i wolna hamerykanka
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
SWIEZY
SZYKUJ porzadny setup to wreszcie zobaczysz te miliony i spiesz sie bo ja na demo gram do 4baniek
i raczej odpuszczam ha ha ha
to gierki i zabawa na demo?????????????????????????
https://iv.pl/image/demo.GtQODcE
CO Tu pisac WSZYSTKO WIDAC a czas mam do 8lutego czyli pryszczyk bo jest 3,6banki juz
choc to rynek i moze byc przy tych 200 -500 lotach lotach roznie hmm
na poczatku stycznia pisalem ze z 2baniek w miesiac zrobie 4 reszte widac
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Tak jasne drukuja wiec w ciemno kupujemy akcje i bedziemy milionerami. Niestety nie. W tym roku musza rozpetac piekło innego wyjasnienia tej chorej hossy nie ma.
CZUJNOSC NA RYNKU JEST USPIONA / niby jest wzrostowo hmmm/ a to sie fajnie nazywaWestWorld pisze: 24 sty 2021, 03:06 Tak jasne drukuja wiec w ciemno kupujemy akcje i bedziemy milionerami. Niestety nie. W tym roku musza rozpetac piekło innego wyjasnienia tej chorej hossy nie ma.
teraz klasyczne kilkudniowe gotowanie ŻABY

chora hossa to bedzie jak zobaczymy wyzej 4k na sp500

Świeżak - Zdania nie zaczynamy z dużej litery, tylko z WIELKIEJ litery. Pisz precyzyjnie. Pisanie po polsku jest ważne w traidingu. Dla mnie tak akcentuje się polskość. Ale to tylko moje zdanie.
Kermit - dziękuję za kabla i jeszcze jedno. Napisałem kiedyś w przypływie emocji "Kermit to cienias". Chciałbym PRZEPROSIĆ za swoje zachowanie. Sytuacja była niedopuszczalna.
Teraz doczytałem od czwartku.
Pozdrawiam.
Kermit - dziękuję za kabla i jeszcze jedno. Napisałem kiedyś w przypływie emocji "Kermit to cienias". Chciałbym PRZEPROSIĆ za swoje zachowanie. Sytuacja była niedopuszczalna.
Teraz doczytałem od czwartku.
Pozdrawiam.
Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!
Teraz nie ma co grac , bo kryzys koronawirusowy został juz rozegrany.. Teraz grubasy i media nagonią ulice na akcje, żeby na górce pozbyc sie towaru i zrobią wielomiesiączną konsole, do czasu jak znajdzie się pretekst , żeby spuścić znowu w dół i odebrać po taniości. Ja bym tak zrobił na ich miejscu. Inny scenariusz to dalsze powolne pompowanie.
PS. Może i z wielkiej, ale on ani z wielkiej ani z duzej nie chce rozpoczynać. Jednego zdania nie potrafi napisać poprawnie po polsku, a twierdzi że zarabia na rynkach
, gdzie największe umysły po studiach nie dają rady... Czy to nie jest podejrzane???
XAB, Szwajcar ogłasza nowy konkurs. Startuje Zaorski i cała czołówka traderów. wystarczy konto real 500S. Bedziesz nasz reprezentował.
PS. Może i z wielkiej, ale on ani z wielkiej ani z duzej nie chce rozpoczynać. Jednego zdania nie potrafi napisać poprawnie po polsku, a twierdzi że zarabia na rynkach

XAB, Szwajcar ogłasza nowy konkurs. Startuje Zaorski i cała czołówka traderów. wystarczy konto real 500S. Bedziesz nasz reprezentował.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
Obecnie studia nie sa zadnym kryterium oceny czy ktos ma łeb czy jest matołem. Studiowalem z ludzmi, ktorzy nie potrafili napisac poprawnie wzoru chemicznego wody a mimo to konczyli uczelnie.