Opcja IGNORE
Opcja IGNORE
Wraz z nowym forum pojawiła się opcja IGNORE. Aby czyjeś posty nie wyświetlały się, wystarczy wejść w profil danej osoby i dodać ją do wrogów. W ten sposób cała twórczość danej osoby staje się niewidoczna.
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Re: Opcja IGNORE
Oprócz modów i admina - ich nie można ignorować 
Testuje to od samego początku i wątek Kryzys w Europie zmalał mi bardzo

Testuje to od samego początku i wątek Kryzys w Europie zmalał mi bardzo

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
To je dobre 
Nie można wysłać jednego postu za drugim.

Nie można wysłać jednego postu za drugim.
- bartek1916
- Pasjonat
Czy ta osoba dostaje finformacje lub w jakis sposob widzi, ze ktos dal mu ignore?
Czy jest mozliwosc tego samego dla calego watku aby nie wyswietlala sie informacja o nowych wpisach?
Czy jest mozliwosc tego samego dla calego watku aby nie wyswietlala sie informacja o nowych wpisach?
ciekawa opcja, ale chyba troche niedopracowana.
czy da sie zrobic tak zeby post wogole nie pojawial sie, albo zeby posty z nastepnej strony dolaczy sie do strony gdzie jest duzo ingorowanych postow?
Testuje w DT i dziwnie te strony teraz wygladaja...
czy da sie zrobic tak zeby post wogole nie pojawial sie, albo zeby posty z nastepnej strony dolaczy sie do strony gdzie jest duzo ingorowanych postow?
Testuje w DT i dziwnie te strony teraz wygladaja...
A jak ignor będzie dla gostka, co wątek założył, to co, cały wątek zniknie? 

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Nie, tylko jego posty.
Tesknilem za ta opcja, ale troche ona jednak bezsensu. W bardzo latwy sposob, bedzie obnizac retoryke tematow.
Powiedzmy, ze ktos zacznie kogos ignorowac, a po czasie sie okaze, ze jednak ta osoba wnosi cos wartosciowego do forum, a gdzies to ludziom bedzie umykac.
Powiedzmy, ze ktos zacznie kogos ignorowac, a po czasie sie okaze, ze jednak ta osoba wnosi cos wartosciowego do forum, a gdzies to ludziom bedzie umykac.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
Ja bym poorsil opcje widzenia kto mi wstawil Ignore.. chcialbym sie odwdzieczyć
hehe lol

R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
- bartek1916
- Pasjonat
o to wlasnei pytalem jak to jest, ale niestety nie doczekalem sie odpowiedzi...reptile pisze:Ja bym poorsil opcje widzenia kto mi wstawil Ignore.. chcialbym sie odwdzieczyćhehe lol